| SomeoneElseWhoNobodyKnows a întrebat:

Bonjour TPU,
Am o intrebare care ma roade de cateva zile.
De ce ne atasam cateodata de o persoana care ne face sa suferim de nenumarate ori? Gen..nu putem sa renuntam la acea persoana indiferent ce se intampla.

3 răspunsuri:
| mihaelaa18 a răspuns:

Asa se intampla de multe ori in viata. Ajungem sa ne indragostim de persoane nepotrivite,le primim in suflet,si constatam cu timpul ca poate nu era alegerea buna,dar va fi tarziu sa le mai scoatem din inima.
Nu vom putea renunta niciodata la o persoana pe care o iubim, dar uneori daca aceasta persoana ne face sa suferim, si ne distruge, tot ce putem face este sa renuntam, chiar daac doare.Trebuie sa avem aceea putere si vointa ca sa spunem adio acelei persoane care o iubim, ci nu pentru ca nu o iubim, ci pentru ca in loc de iubire, primim din partea ei mai mult durere si rani happy

| express11 a răspuns:

Este sindromul ostaticului. ajungi sa tii la persoana care iti face rau.

| ADMr a răspuns:

Ne atasam de acea persoana pentru ca pentru tine, pentru mine, pentru altii acea persoana care ne face sa suferim, pentru noi pare o persoana de la care care vrem putinul si nu obtinem din pacate. Uneori unele persoane de genul asta se joaca cu noi si se simt mandre zicand,, uite am facut pe X sa moara dupa mine". In lumea asta unele persoane sunt slabe si unele sunt puternice. Eu de ex. sunt o persoana slaba si asta din cauza educatiei si a sufletului pe care il am.