Avand in vedere c ti-a luat id de pe facebook, logic c sa uitata la cum arati mai intai. Pe el nu il intereseaza cine esti tu cu adevarat el are nevoie dor de corpul tau pentru asi "sadisface poftele". Urmatoare data cand te vezi cu el incearca sa ii rezisti, sa fi indiferenta si ai sa vezi c o sa renunte
Parerea mea e ca nu trebuia sa o face`ti atat de repede daca il mai tineai un timp asa rel poate mergea...dar pentru ca el a vazut ca a atins un punct slab profita ...si poate vrea doar sex. poate nu. incearca sa vb cu el nu ai de unde stii ce e in capul lui
Daca baiatu a luat id dupa facebook a vazut ca tu arati foarte bine si s-a gandit poate ii ese si lui ceva[adica dragodte].Nu cred eu ca s-a gandit la o relatie stabila
Se folosește de tine ca pe o cârpă. Așa fac mulți din aștia cărora le doresc viața scurtă. Caută fete naive, iar pe facebook, hi5 etc este deosebit de ușor. Pentru că, spre deosebire de realitate, virtual poți să fii oricine vrei tu, e mai ușor să dai pe spate pe cineva cu vorbele. În cazul tău i-a mers.
După o săptămână doar? Cam puțin, nu ți se pare? Cine a venit cu propunerea, tu sau el? El, nu?
Așa sunt ăștia, egoiști și proști. E clar, nici nu te iubește, vrea doar cât mai mult sex de la tine. Apoi, probabil, se va împăca și reîmpaca cu tine, până te va zăpaci de tot pentru a râde de tine și pentru a se simți superior ție, că tu ești o fraieră care il divinizează și ai fi în stare să te târăști în noroi pentru el.
Îmi pare rău să îți spun asta, dar adevărul doare. Știu, îmi pare rău.
Din ce ai spus aici nu poate sa fie vorba de iubire ci doar sex! Daca vrei iubire cauta asta in altcineva daca nu si esti compatibila cu el la pat have fun.
Rapper De la mine ai luat un stupid pentru afirmatia asta pentru ca este facuta la modul general si nu doar pentru cazul de fata.Sa sti ca mai sunt barbati care vor ceva serios.
Ok am inteles, dar de ce se supara cand mai vorbesc cu fostul prieten la telefon sau la gandul ca si ex e din oras si oricand pot sa ma intalnesc cu el...sau in timpul cand "ne-m despartit" el a mai incerct cu fosta prietena si nu a mers. si cand i-am spus ca nu ma mai intalnesc cu el ca stiu ca are prietena a inceput sa mi dea explicatii desi nu i le-a cerut nimeni.De asta ce mai ziceti?
Ii a **** daca tu esti proasta si nu intelegi... vreau si eu sa te *** odata... vrei?
E afemeiat ca radu din Iubiri secrete si vrea sa faca,, lugulugu'' cu toate fetele