| Elisa987 a întrebat:

Bun TPU am 18 ani locuiesc cu iubitul meu el se comporta destul de urat cu mine de ceva vreme aş vrea sa le zic parinţilor mei asta dar nu vreau să îi îngrizorez.Ce ar trebui să fac altceva?

Răspuns Câştigător
| Madaxo97 a răspuns:

Lasă-l și întoarce-te înapoi la părinții tăi, e un gunoi dacă se poartă urât cu tine, desparte-te acum din timp nu peste 5-10 ani când deja o să fie prea târziu și se va ajunge poate și la violența fizică, vei face poate si un copil și te vei lăsa manipulată de el să te complaci în așa situație și relație toxică. Ești tânără, vei mai găsi bărbați buni care nu se poartă urât.

8 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Sa il lasi singur si sa te intorci la parinti.

| Violleta2022 a răspuns:

Ce treaba au parintii tai cu iubitul tau?
La 18 ani esti majora si poti decide singura, iar daca locuiesti cu iubitul, atunci ia-ti valiza si pleaca de acolo, ca nu parintii ti-au bagat iubitul pe gat.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Sa te despărți de el...

| VoidEternal a răspuns:

O idee extrem de proasta sa locuiesti cu prietenul la 18 ani. De fapt e o idee atat de proasta incat niciun parinte normal la cap nu ar fi de acord cu asa ceva. Asta inseamna ori ca parintii vor sa scape de tine, ori ca esti un troll.

| Elisa987 explică (pentru VoidEternal):

Acum am realizat ca e o idee proasta sa ma mut cu el pentru ca la început era totul ok în relaţie eu aveam deja împliniţi 18 ani când m-am mutat cu el, parinţi nu aveau ce să îmi faca pentru ca sunt majora

| Cipi1212 a răspuns:

Ar trebui să le spui. Te pot apăra de iubitul tău.

| adryang78 a răspuns:

Dă-i papucii, altfel o să rămâi prinsă într-o relație toxică.

| Marionmkkkk a răspuns:

Daca iubitul tău a început să se comporte urât cu tine înseamnă că nu ăla est bărbatul lângă care trebuie sa stai, spune-le părinților tăi și desparte-te de el pentru că după comportament urât o sa vina din păcate și bătăisad