Voi asa faceti? Comandati diplome? acum inteleg de ce tinerii care au copii sunt asa de priceputi! Pe urma scoateti handicapati si analfabeti din proprii copii: ii duceti la scoala cu masinuta, ii puneti in clasa in bancuta, ii stergeti la fundulet, le dati papica in gurita si cand or fi mari habar nu au sa faca ceva. Pe mine mama m-a lasat din clasa a doua sa ma descurc. In clasa I nu m-a dus la scoala cu masina, nici nu exista. etc.
Revin la tatici si la puericultura ma-si. Atat sa faca si ei, daca au dat la coada corespunzator.
Eu doar am întrebat? Ce săriți asa doamne ferește? Ca și dacă mergi la doctorul de familie nu îți zice ala Mota moo cum sa faci ca numa bani sa ți ia am văzut și la medicul meu! Eu doar am întrebat! Mulțumesc de răspunsuri... Nici eu nu am sa îmi învăț copilul sa facă figuri sau sa îl duc la școală cu mașina sau sa îl fac fitos sau sa aibă tot ce își dorește! Asta Nu!
Tu tiai scos diploma de handicapat și stai acasă de ai timp sa scrii atâta?
Alo, cursul de puericultura trebuie FACUT si apoi primesti diploma.
Asa mai afli ce trebuie sa faci cu chestia aia care dupa ce iese din tine tipa, plange, ii e foame, face caca, pipi, nu prea te lasa sa dormi, trebuie sa-i schimbi scutecul, se imbolnaveste in miez de noapte si fugi cu ea la urgente si alte alea. Nu de alta, dar la livrare sa stii ca nu vine cu manual de utilizare.
Alo, eu doar am întrebat, de unde ști ca eu nu știu sa fac tot ce ai enumerat acolo? Știu ca se face cursul ala dar știu și ca îl poți comanda de pe net sau pur și simplu îl iei de la medicul de familie! Oricum mersi pentru răspunsul asta magnific?
RODI8817 întreabă: