Atunci eu cred ca merita sa pleci nu mai sta pe gânduri. Dacă nu o sa fi fericita cu el, te mai descurci tu pe parcurs, ar fi bine sa muncești ceva ca să ai și tu o siguranță. Important este sa pleci de acasă, apoi sa poți sa fii independenta ca să nu stai cu el din obligație ci din iubire. Eu nu știu exact cum este el, cum e relația, dacă tu îl iubești sau e doar un colac de salvare, asta tu vei ști în timp, dar mereu sa fii luptătoare și sa te gândești la tine, nu mai sta sa te sacrifici în situații toxice.
Sfaturi? Apucate sa afci ceva,ia-ti un job,lasa barbatii, aia poate for sa faca sex cu tine, apoi pa si la gara, tu ramai cu maicata si cu taiciatu care iti vor manca zilele.
Deci devino independenta, pleaca in alta tara la munca, asa cum multi au plecat sinca pleaca si acum.Asta daca in RO zici nu ai unde sa lucrezi.
Deci nu-i vorba de teama de parinti, este vorba de teama c a ramai in drum, aia este teama ta.
Pt ca tu esti matura, ai 27 de ani wow,deci parintii te pot scoate afara cand vor ei,de aici si teama asta a ta,nu de scandal,pentru ca ei fac scandal din cauza asta, pentru ca stiu ca esti la mana lor.
Ia sa fi avut tu un job, sa ai banii tai, sa vezi ca nu mai erau sefi, ori s-o faca pe sefii acolo.
Dar oamenii stiu ca esti la mana lor cu toate, deci tu fara parinti ai murit in secunda 2 scuze ca rad,dar asta e adevavrul.
Cu iubitu asta ce spui cal ai,ati facut sex? De cand sinteti impreuna? Intreb pentru ca de nai fgacut sex,apoi te muti cu ala,faceti sex,ala poate no sa-i placa cum esti la pat,ramai pe drum,asta o sa se intimple.
Ce mai poti face,asta daca nu ai job? Sa mai stai asa cum esti acu,sa cunosti mai bine pe tipul asta,sa faceti sex, asta de nati facut, sa vedeti daca va placeti la cat mai multe si va potriviti la cat mai multe, iar cand vezi ca tipu este in gat dupa tine, atunci ii saluti din mers pe parintii, nici sa nu-i mai suni vreodata .
Eu asa as face in locul tau.Cum frate sa dormi cu maicata la 27 de ani, pfff treaba nu-i buna deloc.
Daca dormi cu maicata, nu stiu, nu vreau sa zic mai multe.Ai dat prea putine infiormatii legate de tine si de iubitu tau.
Trebuie amanunte,cum arati tu,cum arata el,daca ati facut sex,daca ati dormit impreuna etc.
Desi mie teama ca sex nu ati facut,de dormit nici vorba,odata ce dormi cu maicata,ar fi simtit lipsa ta.
Deci bine no sa fie,ma refer daca ar fi sa te muti cu iubitu.
Nu e vorba ca nu ar fi om bun,dar s-a stii ca nu sta nimeni cu tine doara pentru faptul ca esti om bun,trebuie s-a te atraga,sa va potriviti la pat,restul le vedeti dupa.
Daca te muti,aluia no sa-i placa,dupa ce o sa faci?
Bine tu poate l-ai si intrebat,ala acu cu chimicale in cap,cu gandu numa la imperechere o sa zica exact ce vrei tu sa auzi,asta se intampla,cand esti tanar,cand nu ai relatie,cand de abia acu ai gasit pe unu, pe una esti nerabdator sa faci sex indiferent cine si ce o zice, asta este adevaru.
Nu sta un barbat cu o femeie sa o tina ca afis, sa fim seriosi.
Deci ai grija ce faci, iubi poate fi o solutie, dar poate fi si grenada cu explozie intarziata
Vrei intimitate si viata ta?
Muta-te fetita singura, ca esti ditamai femeia la 27 de ani, sanatoasa si puternica.
Nu te mai plange ca nu te lasa mama, ca nu esti handicapata fizic sa nu poti iesi pe strada sau sa nu poti sa-ti iei de munca.
Să zicem că acel prieten de acum te ia cu el. Ce vei face, dacă după un timp nu te mai înțelegi cu el? Te întorci înapoi la părinți?
Nu mai este alt pat acasă să poți dormi singură? Acesta ar fi primul pas. Apoi să dezvolți treptat o altă relație cu părinții, ca să le poți spune ce vei face, și anume să pleci la prietenul tău.
Altă variantă este să rupi brusc. Astfel, din sertar să sustragi actul tău de naștere, de care vei avea nevoie, și într-o zi nu mai ajungi seara acasă. Dar asta cu un comportament care să nu atragă atenția, nu iei nimic cu tine, dispari pur și simplu.
Ca să nu te dea dispărută la poliție, îi anunți telefonic, în aceeași seară, că ai plecat definitiv la prietenul tău. și nu te mai întorci.
Dacă nu faci sau una sau alta, deja tinerețea ta s-a dus, o parte din ea. Ce urmează, cam știi, sau nu?
Nu găsesc la mine în oraș, și din oraș părinții nu ma lasă să plec.
Cei mai importanti oameni pe care ii avem pe Pamant sunt parintii. Schimbandu-ne modul de a gandi de la unul imatur la unul matur o sa reusim sa schimbam totul in bine. Indepartam ranchiuna, ura, nemultumirea, frustrarea si ne imbogatim in bunatate, dragoste, respect. Sanatate si succes in toate lucrurile bune pe care o sa le faci.
Stand alături de ei o sa ți distrugi viata, clar ei nu sunt normali la cap sa te verifice la vârsta asta. Va trebui sa pui piciorul în prag sa ti faci curaj sa vb și sa le zici ca nu mai vrei sa fii la comanda lor și sa te muti in alta parte pe contul tău propriu. Dacă încearcă sa abuzeze de ty este politie și lege. Nu ti irosi viata din cauza frustrarilor lor
Ai dreptate și așa pana la 26 de ani n am realizat nimic.
anonim_4396 întreabă: