Ai grija cu oamenii beti, ca nu-s oameni. Vezi ce faci ca sa nu-l intarati, te prefaci ascultator, ii dai dreptate, esti atent, si apoi cand toate sunt cum zice el (sic), merge multumit la culcare, si ai si tu si mama ta liniste. Cand este treaz, incearca sa rationezi cu el, sa bea pana se simte bine, nu pana se transforma intr-un animal. Ce pot sa zic, dupa impresia mea ai procedat gresit la inceput, ca l-ai intaratat, dar te aplaud pentru curajul cu care te-ai luptat. Cand cineva devine agresiv, singura alternativa pe care o ai este sa incerci sa-i limitezi miscarile, asa cum ai procedat si tu.
Relativ la ce am zis anterior, cred ca ar fi foarte bine pentru tine sa iei cateva lectii de auto-aparare, sa inveti niste scheme. Pana la urma se poate intampla ceva mai rau, si atunci numai sangele rece si antrenamentul va mai poate salva.
Iti sugerez, ca de cate ori tatal tau este baut sau oricine altcineva alfat in stare de ebrietate, sa incerci sa nu tensionezi mai mult situatia.Incerca sa nu te contrazici, sa nu discrepi, etc.deoar4ece nu o vei scoate la capat.O persoana in stare de ebrietate, nu rationalizeaza si are impresia ca tot ce zice este OK iar contrariul il poate irita iar daca tu nu aplanezi situatia ci pui "paie pe foc", situatia poate degenera in evenimente ca cel descris de tine.
Deasemenea, un om turmentat este un bun santajist emotional, manipulator si agresor.Nu te lasa intimidat de aceste caracteristici dar nici nu incerca sa le infrunti la cald.
Asteapta ca tatal tau sa se trezeasca din betie si vorbeste clar cu el, spune-i tot ce a facut si cum a procedat dar si cum te afecteaza pe tine.Succes!
S incercat sa te omoare... A mai facut asta inainte? Se imbata de obicei? Poate ca are o problema grava care ii da batai de cap si sufera mult. Incearca in seara asta sa stai pe langa el si maine dimineata sa discuti cu el despre ce a facut. Daca are vreo problema spune-i ca poate vorbi cu tine si o sa va ganditi impreuna la o solutie, dar roaga-l sa nu mai bea pentru ca in acele momente iti provoaca teama si durere.
Daca e beat e foarte bine, maine va uita totul. Dar stai cu ochi pe el cel mai bine. Sper sa fie totul bine.
Eu nu cred ca ai procedat ccum trebuie deoareca cand cineva este beat ca in cazul de fata ar fi trebuit sa porti o discutie cum se cade pana la urma era si beat si mai era si tatal tau care te cresut...dar totusi te-ai protejat mama si pe tine nu?
Ai procedat corect. Felicitari.
Omul la bautura face multe lucruri gresite. Nu uitat, nu va uita ce a facut in seara respectiva, dar trebuie sa aveti mare grija cu el daca are ganduri de sinucidere. Fiti cu ochii pe el si incercati sa ii acordati cat mai multa atentie. Poate duce lipsa de afectiune si asta l-ar putea impinge la gesturi extreme.
Bautura i-a mintile omului. N-ai procedat corect si te sfatuiesc sa ai o discutie serioasa pe tematica asta cu tatal tau, deoarece se va repeta daca trece de la sine.
Oameni ce vorbiti? Sa isi lase tatal sa ii loveasca mama, doamne cred ca ati baut si voi putin. Deci e bine sa stai treaza, si daca poti sa-l pui pe tatal tau sa doarmaintr-o camera si toti ceilalti in aceeasi camera cu tine, e mai sigur. Si nu te apropia de el pana nu e complet treaz.