| mirunaaa96 a întrebat:

Buna,acum 2 ani tata a cumparat un catel, avea vreo 2 luni, dupa un timp tata a murit. Mama a vrut sa dam catelul pentru ca vine vara,mergem in vacanta si nu il putem lua,ea mai e la lucru,noi cu scoala.dar ma simt aiurea. Astazi vin niste oameni sa il vada, oare ma simt asa aiurea din cauza ca l-a luat tata?

10 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Foarte rau procedeaza mama ta ca da acel catel..
Ar fi bine sa il pastrezi, mai ales ca l-ai crescut de la 2 luni..
Nu ai incercat sa o convingi sa nu-l dati?
Este o amintire ce te leaga de tatal tau..
O zi buna sa aihappy

| T0T a răspuns:

Mama ta ar trebui sa fie de acord cu pastratul lui deoarece este o amintire de la tatal tau. Paoate ea nu are suflet asa mare. Incearca sa o convingi daca vrei sa il pastrezi.

| K0sti a răspuns:

Cum sa dati catelul? O prostie mai mare nu ati putea sa faceti!

| Fatamuntilor a răspuns:

Convinge-o pe mama ta sa pastrati catelul, dar gandeste-te totodata la o metoda ce o sa faci cu el cand plecati in vacanta.Pentru ca intra-devar ar fi o problema asta.

| SkyPilot a răspuns:

Te simti aiurea si pentru ca l-a luat tatal tau dar si pentru ca te-ai atasat de el. Daca se poate, nu dati catelul!

| Constantin_Roibu_1994_T7BK a răspuns:

Salut! Daca acel caine este un cadou de la tatal tau eu zic sa nu il dai este o amintire vie de la tatal tau, daca el nu ar fi vrut acel catel nu lar fi luat, probabilo ca mama ta a luat decizia din acest motiv:
Si ei ii este greu sa treaca prin aceste momente si probabil ca ori de cate ori vede catelul isi aminteste de tatal tau si probabil ca ii este greu sa traiasca doar din amintiri. Eu iti propun sa il duci la cineva sa aiba grija de el dar sa il poti vedea mereu sa te poti juca cu el si când poti sa-l plimbi.

| TheCuteOne a răspuns:

Bună!
Ştiu că e o situaţie inconfortabilă.Şi da, te simţi aşa din cauză că ţi l-a luat tatăl tău.Ai încercat să o convingi pe mama ta să păstraţi căţelul? Eu îţi sugerez să o rogi cât mai repede. E o amintire frumoasă de la tatăl tău, nu o pierde! În plus, l-ai crescut de la două luni, sunt sigură că şi el s-a ataşat mult de tine. Ar fi mult mai bine să-l păstraţi!

| Adelaaaaaaaa a răspuns:

Cred..deoarece,tatal tau ti-a daruit un sufletel micut, de care tu sa ai grija, poate este greu sa il dai, dar singur ..nu i va fi bine, ar fi bine sa-l duci la bunicii, sau un prieten apropiat ca sa il poti vizita si juca cu el, nu trebuie sa fi tristuta orice ai alege tatal tau va fi mereu multumit de tine si te va iubi de oriunde ar fi :*

| Joker1305 a răspuns:

E din cauza tatalui tau sad eu zic sa nu-l vindeti deoarece va aduce aminte de el, e ca si cu l-ati vinde pe el sad

| Stefy_Stefy_1997 a răspuns:

Te-ai atasat foarte tare de el si simti ca face parte din familie