| Ana45699 a întrebat:

Buna, acum 2 luni mi-am luat un rimel, fara ca mama sa stie (am 13 ani) si azi l-a gasit, peste 1 ora vine acasa si eu nu stiu ce sa ii spun, daca afla ca am mintit-o ma pedepseste foarte tare, ma gandeam sa ii spun ca acum 2 luni am mers sa fac poze cu niste prietene (ceea ce e adevarat) si ca mi-au imprumutat rimelul lor si ca eu l-am ascuns pentru ca tata nu suporta sa ma vada cu rimel la ochi si ca l-am ascuns si ca nu l-am mai gasit si ca o sa i-l dau maine, dar eu trebuie sa par surprinsa cand mi-l arata si eu nu joc bine teatru, nu ii pot spune adevarul deoarece -i-am spus ca eu nu am niciun rimel si s-ar supara si m-ar pedepsi foarte tare. Va rog, nu stiu ce sa ii spun, nu vreau sa fiu pedepsita, va rog, cine raspunde in 1 ora are funda!

6 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Ar fi mai indicat sa recunosti ca l-ai cumparat dintr-un motiv cat se poate de inteles, deoarece ai fost curioasa sa vezi cum vei arata in momentul in care folosesti rimelul la varsta ta. Mai mult ca sigur ca va intelege motivatia care este normala la varsta ta, si va aprecia si faptul ca nu incerci sa o minti in fata. Succes!

| Ana45699 explică (pentru corbulalbrosu):

Problema este ca eu pana acum I-am spus ca ma dadeam cu rimelul unei college, asta este problema, ca am mintit-o

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns:

Bine ar fi sa ii spui adevarul! sa ii amintesti ca iti place cum ea arata atunci cand foloseste fardurile si ca vrei sa fii tot asa frumoasa ca ea!
Succes!

| Ana45699 explică (pentru Mihailescu_Valeriu_1953):

Mersi!

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns (pentru Ana45699):

Ii poti aminti mamei ca iti era teama de reactia tatalui tau si din aceasta cauza ai intarziat sa ii spui adevarul

| christall a răspuns:

Ii spui ca ti-ai luat unul pentru ca nu e igienic sa te dai cu al colegei. Spune-i ca nu o sa-l folosesti tot timpul, numai cand ai vreun eveniment. Si chiar asa sa si faci, esti prea micuta sa folosesti machiaj.