| glamour21anonimus a întrebat:

acum 3 luni m-am despartit de prietenul meu cu care am avut o relatie de 10 luni, a fost prima iubire din partea amandurora. Motivul despartirii a fost unul aiurea si relatia noastra nu trebuia sa se sfarseasca asa. El ma iubea mai mult decat o faceam eu, insa e tipul orgolios si cam la o saptamana si-a gasit o noua iubita. IMi trimitea poze cu ei sa ma faca geloasa pentru ca stia ca il iubesc si il vreau inapoi. Suntem in acelasi liceu, ultimul an. nu reusesc sa il uit deoarece il vad zilnic si plus e varul celei mai bune prietene. Chiar daca el spune ca nu mai simte nimic pentru mine, mereu gaseste un motiv aa imi scrie..si cand ne certam si ne spunem ca nu mai vorbim dupa cateva zile vorbim din nou... la scoala suntem ca soarecele si pisica insa sunt momente cand ma imbratiseaza si ma saruta (peste voia mea) as avea nevoie de un sfat. cum sa fac sa-l prinda dorul de "noi" si sa o lase pe prietena lui. si sunt curioasa daca are sentimente pentru ea, voi ce parere aveti?

2 răspunsuri:
| NoName0x0 a răspuns:

Cand mai incearca sa te saruta, nu te mai opune, obtine un mare sarut!

| klameteo a răspuns:

Risca si tu putin, incearca sa il cuceresti inapoi.In privinta prietenei lui, urmareste-i comportamentul fostului tau prieten cu ea, asa o sa iti dai seama usor. Sper ca te-am ajutat. happy