Poate ii este frica.Sau cum a zis si mama lui ii este dor de viata de dinainte. Poate ii este mai greu intr-o relatie si poate ca inca nu s-a obisnuit.Inceraca sa-l linistesti si sa fii langa el sau sa-l lasi singur cateva zile sa-si revina.bafta
Poate s-a schimbat pentru că nu a vrut să te dezamăgească şi a vrut să te facă fericită. Poate chiar îi este dor de viaţa de dinainte, de prieteni, ăla e stilul lui ..mai golănaş, nu ai ce să îi faci. Apreciază totuşi că în timpul ăsta, cât a fost cu tine s-a schimbat pentru că ţine la tine.Lasă-l câteva zile să se adune şi după vorbeşte serios cu el, întreabă-l dacă mai ţine la tine şi etc. Poate spune că nu te merită deoarece se gândeşte la tine şi ştie că meriţi mult mai mult.Numai bine. Sper că te-am ajutat.
Da ma ajuta mult sfaturile voastre... sper sa fie cum spuneti voi
Cred ca nu vrea sa te raneasca adica tine la tine dar nu poate oferi el ce meriti tu, nu cred ca vrea sa suferi. Cel mai bine lasa-l 1 saptamana in pace sa isi puna ordine in ganduri si dupa vorbiti intre 4 ochi, deschis despre acest subiect si spune-i ce ai pe suflet si eu cred ca va intelege si veti fi impreuna daca nu va veti intelege ramaneti prieteni (amici) si cauti pe alt baiat care sa te merite si nu mai suferi fi tare. Mult succes.
Imi spune tot timpul sa ne mutam impreunaeu cred ca m a iubit, oare a fost un sentiment mai puternic pe care el ca confundat cu iubirea? isi facea planuri alaturi de mine.eu eram cea care nu ma gandeam la viitor desi imi doream sa am un viitorcu el, insa ma gandesc doar la prezent.
M a sunat ieri am vb la tel, mi a spus ca ii pare rau, ca ma iubeste mult, ca nu poate fara mine. dar eu tot confuz il vad si indecis....nu este sigur ce vrea.nu stiu ce sa fac i am zis sa ne int saptamana viitoare sa vb pentru ca nu vreau sa iau o decizie gresita, ca este cel mai bine pentru amandoi, dar parca tot nu insista sa ne vedem. ma gandesc ca daca zice sa ma iubeste asa mult si recunoaste ca gresit de ce sa mai amanam? voi ce credeti? ce trebuie sa fac?