anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Acum cateva luni m-am despartit de un baiat.Chestia asta mi-a rupt inima si sufletul in bucati.Aceasta despartire a fost in mare parte din cauza mea. De cand s-a produs aceasta despartire am incercat sa repar,sa imi cer scuze,si sa incerc sa o iau de la capat.Dar nu am reusit. Acum numai am nici o speranta.dar inca il mai iubesc. Am inceput sa-l iubesc,fara sa vreau e primul baiat pe care l-am iubit. Si acum nu stiu ce sa fac,ca sa incetez aceasta iubire obsesiva, care nu imi da pace. Vreau sa imi vad de viata mea in continuare, dar faptul ca il iubesc..ma tine in loc.
Astept sfaturi..multumesc.

Răspuns Câştigător
| AnotherNimrod a răspuns:

Asculta,nu trebuie sa te umilesti in fata nimanui.Gandeste-te ca poate si lui ii place aceasta situatie.Nu uita ca barbatilor le place sa detina controlul.Incearca sa te „refugiezi" in prieteni.Ai nevoie de prieteni sau de familie, de cineva in care te poti increde si care sunt dispusi sa te asculte. Spunandu-ti „oful" o sa-ti descarci sufletul.Creda-ma, e mai bine sa te descarci. Tipa! Plangi! Dar nu te umili, fiindca e foarte posibil ca asta sa si vrea!

18 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Voi fetele uitati repede iubirea asa ca nu isi va griji il vei uita in cateva zile

| Angelofdemon a răspuns (pentru RAY):

Au trecut 8 luni de zile, si tot nu am uitat.

| RAY a răspuns (pentru Angelofdemon):

Inseamna ca tea afecetat tare fianciar baiatul asta

| gelu1970 a răspuns:

Daca poti remedia ceva incearca sa o faci cat mai curand
timpul e singurul ce inchide astfel de rani
o sa te simti pierduta, a nimanui cateva zile, o saptamana, apoi rana inceteaza sa mai planga.
iar peste doua trei luni in cazul in care o sa aveti ocazia sa va impacati nu o sa mai simti aceeasi nevoie. o sa te intrebi daca mai merita...

| Happyjump a răspuns:

Fa-i o declarație de dragoste, insista, plângi in fata lui si daca nu merge da-l încolo, stai mult prin preajma baietilor si mănâncă multe dulciuri.

| LoveTenis a răspuns:

De ce femeile trebuie sa alerge dupa barbati? Ar trebui sa fie inverslaughing.Nu te merita! Sfaturi:iesi afara din casa cu prietenii tai cei mai buni si te vor ajuta sa iti dai de el si asa...seama ca ala nu merita iubirea ta! Nu te uita la filme romantice pentru ca asa o sa iti aduci aminte de el si asa.laughing si nu asculta muzica in generellaughing. Findca daca asculti melodii triste te vei simti nasol si daca vei asculta melodii fericite te vei simti si mai nasol de ce aia sunt fericiti si tu nu.Inceara INCET sa te apropi de un alt baiat dar sa zicem cam dupa 2-3 luni altfel oamenii te vor crede curva...Bafta si nu uita ca nu tu ar trebui sa te simti prost ci elwinking.

| Angelofdemon a răspuns (pentru LoveTenis):

Am incercat, sa ma apropi si de alti baieti, dar intotdeauna incep sa ii compar.Si imi dau seama ca el era cel mai bun.Si uite asa..nu pot sa scap de iubirea asta obsesiva.straight face

| LoveTenis a răspuns (pentru Angelofdemon):

O sa iti treaca la un moment datlaughing. Inteleg da 4 luni e mult dar acum incearca sa nu te mai gandesti la el si cand te vei gandi sa zici asa stii ceva numa doare nu imi pasa.

| AnotherNimrod a răspuns:

E adevarat, poate fi greu sa repari greselile din cuplu. Poate ca ai facut ceva grav, dar ce-ar fi sa vorbesti cu acel baiat, sa incerci sa-i arati ca intelegi ce ai facut si s-ai arati cat de mult te doare faptul ca nu mai sunteti un cuplu.Intreaba-l macar daca mai vrea sa fiti prieteni, lucrurile au nevoie de timp ca sa se repare. Poate ca trecand timpul o sa-ti iei gandul de la el.Stiu ca e greu, avand in vedere ca e prime dragoste, dar gandindu-te doar la el e posibil sa treaca adevarata iubire pe langa tine.Si poate ca nici acest baiat nu cel potrivit pentru tine, din moment ce nu vrea sa te asculte.

| Angelofdemon a răspuns (pentru AnotherNimrod):

Am incercat, sa-l fac sa inteleaga.dar parca e orb, nu vrea sa creada nimic. Am fost aproape in momentu in care sa ma pun si in genuchi in fata lui. Ma-m umilit foarte tare incercand sa repar. Dasta..intrebarea mea era, cum sa fac sa scap de aceasta iubire obsesiva.

| AnotherNimrod a răspuns (pentru Angelofdemon):

Asculta,nu trebuie sa te umilesti in fata nimanui.Gandeste-te ca poate si lui ii place aceasta situatie.Nu uita ca barbatilor le place sa detina controlul.Incearca sa te „refugiezi" in prieteni.Ai nevoie de prieteni sau de familie, de cineva in care te poti increde si care sunt dispusi sa te asculte. Spunandu-ti „oful" o sa-ti descarci sufletul.Creda-ma, e mai bine sa te descarci. Tipa! Plangi! Dar nu te umili, fiindca e foarte posibil ca asta sa si vrea!

| 50cent50 a răspuns:

Nu asculta melodii triste
Nu viziona filme de dragoste
Incearca sa stai pe afara cu prietenii (baieti)
Fa-ti un nou prieten si il vei uita

| Cerby a răspuns:

Daca te va iubi se va intoarce la tine.Singurul lucru bun sa faci acum e sa astepti si sa speri.

| Adelina16 a răspuns:

Știi, nu e bine să nu asculți ce îți spune sufletul, inima. Uneori e bine să decizi cu mintea, dar în dragoste să faci o decizie fără inimă nu e bine. happy Din ce cauza a fost despărțirea? În orice caz, așteaptă. Peste ceva timp vorbește cu el, poate vă veți împăca. Dacă te iubește cu adevărat asta se va întâmpla. Dacă nu, nu merită să te stresezi din cauza lui. happy

| Dyanes a răspuns:

Daca il iubesti cu adevarat, lupta!

| Angelofdemon a răspuns (pentru Dyanes):

Am luptat, 3-4 luni de zile in zadar, dar mai mult l-am indepartat..deci.

| fluturash65 a răspuns:

Ai incredere in tine.nu astepta ca timpul sa le rezolve pe toate, lupta pentru el, iar daca vei regreta mai tarziu nu conteaza, fa ce simti ACUM, nu astepta.

| Angelofdemon a răspuns (pentru fluturash65):

Tocmai ca am luptat, si am incercat.dar e orb, si pur si simplu numai vrea. Am ajuns ca doi straini din cauza vorbelor care a ajuns sa mi-le spuna. Intrebarea a fost cum sa scap de iubirea aceasta obsesiva.

| Diana444 a răspuns:

Ar trebui sa te speli pe fata si sa te pozitionezi in fata oglinzi punandu-ti un zambet larg pe fata.Pentru a uita de aceasta perioada nefericita trebuie macar sa te convingi ca poti zambi.Zambeste fortat macar 5 minute apoi iesi din casa si distreaza-te cu prietenele. A doua zi incearca sa-ti schimbi ceva la tine, de exemplu hainele sau parul. A treia zi fa-i cele mai periculoase farse pe seama vecinilor cu prieteni tai. A patra zi incearca sa te implici foarte mult in ceva! Incearca macar!happy