anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

acum cateva zile prietenul meu ma acuzat ca cica i-am schimbat parola de la id i-am spus ca nu i-am schimbat-o in fine il caut pe imvisibil si era online i-am fact un print i-am dat poza si "cica era varsa imi spune ca nu este el. dra ii spun bine asa ziceam si eu x( ca cica ia spus el sa intre sa vada daca ii merge parola, nu am crezut. si in dimineata asta am incercat sa intru pe id-ul lui sa vad daca mai are parola aia sau a schimbat-o si era schimbata nu o mai are pe aia.si ma simt singura nu-l mai simt aproape de mine pe el am un semtinet ciudat. va rog ajutati-ma nu stiu ce sa fac crying( (am uitat sa mentionez fac cu el 2 luni pe 16 feb)

9 răspunsuri:
| gigiro a răspuns:

Cica, din respect pentru cei care citesc, cica trebuie sa scrii corect si sa te exprimi frumos.Cica.

| Kylexy a răspuns:

Te are pe tine pe invisible.cred

| Eva a răspuns:

Va dati seama ce plictiseala era in relatii pana la aparitia messenger-ului si a telefoanelor mobile? oare de la ce se certau oamenii atunci?
Si cum comunicau? off, Doamne, cred ca era foarte complicat...winking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mai loly ce nesimtit.asa o arde cu parul in ochi? si-l mai numesti preten? da-l naibii de mincinos.

| ღdiaღ a răspuns:

Ce mincinos!

| shakira a răspuns:

Astia sunt baietii draga...nu-ti zic sal parasesti si nici sa stai ca el...ki sa vb ca el, numai asa puteti rezolva chestia asta; Succes

| patricia_8129 a răspuns:

Iubita stiu cum te simti prin asta am trecut si eu si este foarte greau de depasit momentul eu facusem cu prietenul meu 5 luni si el mi-a zis ca i-am schimbat parola si era chiar verisorul lui pe id lui si nici nu sia cerut scuze ca ma invinovatit ai acel sentiment ca iti ascunde ceva asta am avut si eu si chiar mia ascuns si eu iti zic ca ne-am despartit dar tu il cunosti mai bine ce fel de persoana este si cat tine la tine daca vrei sa vorbim uite id meu patricia_p52

| sweety_6570 a răspuns:

Ey tu lasa-l, daca te minte
lasa-l acum sa nu fie prea tarziu
daca te respinge sau mai stiu eu ce
dai papuci.nesimtitu

| andreeadeea_4193 a răspuns:

E clar ca te minte...mai bine vb cu el.ca numai asa rezolvati lucrurile.ai grija. pup