Iubita formeaza 112 si suna si spune-le ca in astfel de situatii ei te pot ajuta,
Buna, Nicole,
Intelegem ca treci printr-o situatie extrem de dificila, in care ai nevoie de ajutor. Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Romtelecom si Cosmote, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro
Asteptam sa te ajutam!
La 7 ani nu ai cum sa scrii atat de bine plus ca notele se dau la clasele mai mari. Poate ai vrut sa spui ca esti clasa a VII a. Mama ta are probabil o depresie pe baza casniciei nefericite cu tatal tau iar tu ii incurci planurile. Nu e vina ta. Daca povestea asta este o cacialma atunci e o cacialma destul de buna pentru un copil cu o imaginative bogata. Daca nu e, atunci mai bine sa locuiasca intr-un azil de copii decat sa risca sa fie mutilata de catre propria mama. Dar noi nu putem sti ce se intampla acolo.
Invata sa scrii prima data, si dupa vii cu insinuari de genu. Ok?
Nu mint
Niciodata sa nu mai spui ca iti pare rau ca te-ai nascut, viata e o binecuvantare, si toate astea prin care treci tu sunt incercari, dar tu trebuie sa fii tare si sa trece peste cu capul sus, apropo, cati ani ai? incearca sa vorbesti cu mama ta, si sa ii zici ca nu e vina ta pentru ce i-a facut tatal tau. Si in mare parte vina este a ei, de ce a venit cu respectivul in casa? casa este a amandurora, da? deci rezolvarea o gasesti discutand, si nu e bine sa fugi de acasa, ca dai dovada de lasitate, si ca fugi de probleme, fii tare!
Pai cati ani ai? daca esti inca minora suna la protectia copilului sau spune altor rude sau vecinilor.trebuie sa existe o rezolvare
Draga domnisoara, tu dai nisre sfaturi care nu sunt gandite, cum sa sune la protectia copilului? realizezi ca fetita aceasta va creste intr-un camin? (asta considerand ca e adevarata treaba, da vedeti voi, un copil la 7 ani poate scrie, se chinuie, da reuseste sa scrie atat, da fiti atenti cat de corect sunt scrise cuvintele, un copil de 7 ani nu o da in "Help meee" aaa, si sa nu uit, pana in clasa a 4a se iau calificative.deci e totul la cacealma.
Auzi eu am fost la olimpiada de civica pe baza drepturilor copilului si le stiu pe toate. daca nu iti place raspunsul meu nu mai te uita la intrebarea asta si gata!
Ca sa stii nu am 7 ani si cred ca tu ai!