| Lariza a întrebat:

Bună!
Acum doi ani am cunoscut pe cineva foarte important pentru mine si ne intelegeam bine chiar daca nu ne vedeam.Noi traiam in orase diferite si familia ei adoptiva nu ma accepta.Ne sunam in fiecare zi si totul era perfect intre noi ba chiar cazusem in dragoste. Ne iubeam si eu o iubeam mult. La un moment dat a inceput sa ma dea mult pe hold pe apeluri si sa nu-mi raspunda la mesaje cu scuza ca e ocupata.Cand o prietena a ei, Neti, i-a zis ca nu o mai vrea, a tipat la mine rau.M-a injurat, mi-a zis jigniri si cred ca era in dragoste cu ea. Aseara, mi-a zis sa o las in pace ca nu ii dau voie sa asculte muzica si atunci am inteles ca totul e terminat.M-a blocat. In acelasi timp parintii mei ma evita mult si ma batjocoresc si rad de mine. Ma simt inutila pe acest pamant.Nu am prieteni, nu am familie, nu am pe nimeni. Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| cristi202 a răspuns:

Lumea nu începe și nu se sfirseste cu o persoana. Suntem 7 miliarde. Din toți aceștia, vei găsi cateva persoane care sa îți fie prietene cu adevărat. Totul e sa nu disperi și să cauți. Cindva soarele va răsări din nou și pe strada ta.

3 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ma simt inutila pe acest pamant. Mă simt. Eu mă simt. Cine? Eu, pe mine. Ce faci? Te gândești, te vezi, te simți tu, pe tine. Prea mult. Ce să faci? Nu te mai gândi la tine.

| iulia0514 a răspuns:

E foarte simplu mergi mai departe îți vezi in continuare de viața! Nici eu nu am avut familie dar mi-am făcut singura un rost în viața, acum am tot ce mi-am dorit vreodată și ghici ce acum mă caută și familia și prietenii ăia care m-au părăsit cândva și au râs de mine! Deci capul sus

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai timp să găsești pe cineva cum vrei.