| LiviKopek a întrebat:

Buna! Acum foarte mult timp am fost internata in spitalul Obreja pentru niste prostii de momente de iesiri necontrolate. La spital s-a facut decizia ca sunt schizofrenica. Am acceptat si am urmat tratament. Acum sunt om normal, artist freelance, creez lucruri deosebite. Dar se numeste ca sunt sub protectia parintilor. Ei nu imi dau voie sa am o relatie normala si nu imi dau voie sub nici o forma sa ies de sub controlul lor. Am un prieten in Bucuresti cu care am o relatie deosebita. Eu sunt in Tecuci. Mama are probleme cu inima si ma ameninta ca o omor cu zile. Eu nu mai suport scandalurile care incep de la ora 5 dimineata. Ce sa fac sa am si eu o viata normala? Mentionez ca am 36 de ani.

Răspuns Câştigător
| Cipi1212 a răspuns:

Cum ți-am spus. Nu ai probleme psihice.

8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Asculta de mama ta si lasa gura mai mica, fiindca de esti sub tutela legala a parintilor, nu poti sa decizi nimic, chiar daca ai 36 de ani.

| LiviKopek explică (pentru Violleta2022):

Sa imi arati legea aceea care interzice unui om sa ia propriile decizii. Chiar vreau sa o vad. Sa stiu si cine e somitatea aia mai mare ca Dumnezeu care a creat-o

| LiviKopek explică (pentru Violleta2022):

Https://avocatdrian.ro/custodia-copiilor-autoritatea-parinteasca/
nu este niciodată prea mult să mai scriem încă într-un loc faptul că nu există în legislația română  „părăsire de domiciliu conjugal" și că nimeni nu e proprietatea nimănui și nu trebuie semnătură pentru plecatul dintr-o relație abuzivă sau violentă! Și că nici mult temutul și vehiculatul „abandon de familie" nu însemană ceea ce crede toată lumea, adică același plecat de acasă.

| Violleta2022 a răspuns (pentru LiviKopek):

Iata ce ai declarat tu:
"La spital s-a facut decizia ca sunt schizifrenica. Am acceptat si am urmat tratament. Acum sunt om normal artist freelance creez lucruri deosebite. Dar se numeste ca sunt sub protectia parintilor".

Tu singura ai mentionat ca ai schitofrenie si ca esti sub protectia parintilor, ceea ce am dedus ca esti sub TUTELA LEGALA a parintilor, ei luand decizii in locul tau, fiindca tu ai o boala psihica care nu-ti permite sa iei decizii, deoarece schitofrenia nu se vindeca si trebuie sa urmezi tratament pe viata, deoarece creierul iti este afectat si nu ai discernamant.

| Violleta2022 a răspuns (pentru LiviKopek):

Linkul pe care l-ai pus tu NU este pentru tine, fiindca nu se refera la copii cu boli psihice serioase, care sunt incapabili sa ia singuri decizii, fiind inca sub TUTELA legala a parintilor, care-i supravegheaza si decid pentru ei.

| Cipi1212 a răspuns:

Nu cred că poți avea schizofrenie pentru că ai avut niste ieșiri necontrolate.

| LiviKopek explică (pentru Cipi1212):

Sunt un om normal, pictez, desenez portrete la comanda si am avut diferite expozitii in tara, lucrez handmade si ador fotografia. Sunt sociabila am conturi pe orice social media. Singurele momente cand imi ies din sarite este atunci cand ma fac parintii incapabila de lucruri normale.

| LiviKopek explică (pentru Cipi1212):

Multumesc, asa consider si eu

| Cipi1212 a răspuns (pentru LiviKopek):

Cum ți-am spus. Nu ai probleme psihice.