| Justmefluturas396 a întrebat:

Bună! Acum o luna și jumătate m-am despartit de iubitul meu cu care am avut o relație de 1 an jumate și de atunci ne vorbim când și când doar prin mesaje fără a ne vedea.Intrebarea mea este:dacă tot ne-am despartit la cererea lui de ce nu sterge pozele de pe retelele de socializare? De ce nu vine sa își ia ce haine mai are la mine? Când i-am zis la o săptămână după terminarea relației a zis că și le ia dar vad ca nu a făcut-o.Ce să mai înțeleg?

Răspuns Câştigător
| annoyingglitterposts a răspuns:

Daca s-a despartit de tine, e clar ca nu mai tine la tine, nu trebuie sa ai sperante si sa l mai astepti, desi pare dur, te tine de rezerva, asa fac oamenii imaturi, se despart si lasa o portita deschisa in caz de nu gasesc pe cineva mai bun, se intorc la cei ce stiu ca ii asteapta, dar fa l sa aiba o surpriza si sa nu mai fi acolo cand are el chef, gandeste te cat te doare sa fi trata ca o optiune, esti o prioritate, nu uita niciodata asta, si ai grija de tine orice ar fi. Pace!

5 răspunsuri:
| nukeyly a răspuns:

Nu sterge pozele ca le tine ghimpe in coasta.
Le tine depozit la tine si tu tolerezi, daca e gata e gata hai ia-le si pa, ai 2 zile sau le duc la tomberon.

| C0STEL22 a răspuns:

Se simte jenat sa te vada, probabil o sa trimita pe altineva dupa haine.
Pune-i totul intr-o cutie si da-i un termen de 2 zile apoi direct la gunoi cu el si cu relatia.

| Lioana a răspuns:

E lenes. Asta sa intelegi. Ii e lene sa vina dupa haine si sa stearga poze. Pozele le va sterge cand se va cupla cu alta. Dupa haine va veni cand va avea nevoie de ele. Daca nu mai are nevoie de ele poate nu va veni deloc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru o pereche de șosete nu mai vine.

| MrAM a răspuns:

Pentru ca nu prea ii mai vine a se desparți de tine. Banuiesc ca in curand o sa se milogeasca la tine sa va impacati. Daca vrei sa fie oky pentru amandoi, sterge tu ce poze are de sters si da-i boarfele inapoi. In felul asta isi pastreaza si el ultimul gram de demnitate intact, reflecta asupra despartirii si incearca sa schimbe/imbunatateasca aspecte ce au dus la despartirea voastra. Si tu nu mai suferi o alta despartire care cel mai probabil o sa se intample INEVITABIL. Deci e win win pentru amandoi.