| abcdefgh a întrebat:

Acum o saptamana am fost aleasa de o persoana sa ma inscriu ca fotomodel;;-), sa pozez pe coperta unei reviste, sa apar pe un produs, sa particip la o reclama etc.Pentru inceput a trebuie sa platesc o taxa in valoare de70 lei.Pe aceasta am platit o. Mi s au facut cateva poze ce au fost trimise la Bucuresti.Ieri am fost chemata iar pentru a mi se face un scurt interviu si alte cateva poze.Tot ieri am fost in formate(eu si mama.am fost impreuna) ca se percep niste rate in valoare de 250 euro. Dupa ce i am zis tatalul meu acesta nu a fost de acord.Mentionez ca firma la care m am inscris este una serioasa si cunoscuta, asa ca nu va faceti problema in privinta asta. Mi s a spus ca trebuie sa dam acesti bani pentru ca voi face cursuri de mimica, actorie, vor veni fotografi din bucuresti pentru a mi arata cum sa pozez etc. Mie mi se pare normal sa platesc acesti bani, insa tatalui meu nu.Regret foarte mult, pentru ca am avut si eu o sansa sa ma fac cunoscuta, sa socializez cu alte pers si... Cum pot da inapoi fara sa par nehotarata si nesimtita? Mi se pare rusinos sa le spun celor de acolo ca nu mai vreau pentru ca nu am bani.Multumesc mult!

Răspuns Câştigător
| FallingRain a răspuns:

Buna. Nu e neaparat sa dai inapoi. Poti sa le explici doar ca esti foarte ocupata si daca se mai poate amana un timp. Intre timp, iti poti convinge parintii ca iti face bine sa faci acst curs, deoarece te face sa fii mai sigura. Explica-i ca ai darul de a fi frumoasa (pe care foarte multe fete nu il au), si trebuie sa profiti de aceasta sansa. Insa daca esti total hotarata sa renunti, sa stii ca si eu am avut aceeasi sansa ca si tine, insa parintii nici nu au vrut sa auda din prima. Si nu uita, tentatia sta sprijinit de sonerie, dar sansa bate la usa o singura data. Gandeste-te ce va fi in viitor si da-ti seama daca aceasta este sansa sau doar o tentatie.

8 răspunsuri:
| faaalyoana a răspuns:

Mai fata tu esti nebuna, vezi ca nu exista firme serioase cu lucruri de astea, te joci?
In Romania la noi sunt o gramada de actori, modele. care nu isi au locul in domeniul lor profesional.Si u crezi ca daca te-a ales pe strada gata te i-a sa faci cursuri.E la mintea cocosului.
In ziua de azi pitzele astea de Bucuresti care sunt manechine se fac cunoscute prin alte medode si nu are nici un rost sa detaliez.
Tu vezi-ti de scoala ta, si nu da banii pe prostii de astea.
V-au vazut naive pe voi doua si acum s-au pus sa hercheleasca de bani.
Cati oameni au luat taka pana acum, si tu zici ca e firma serioasa.
Inainte se platea 50 lei, acum 70 lei.
Pfoai cate nedreptati si nu face nimeni nimic.

| anonim_4396 a răspuns (pentru faaalyoana):

Si daca platesti 250 de euro, atunci sa-ti ceara sa platesti 600 si asa mai departe.Nu te faci si-asa cunoscuta doar aparand in reviste ieftine, ci pe cat stii(in cap).Asa ca, vezi-ti de treaba ta si invata sa scrii.

| faaalyoana a răspuns (pentru anonim_4396):

Mars fa satanisto

| faaalyoana a răspuns (pentru anonim_4396):

Ti s-a umflat malaiu in bollocks? mai baloo.pn si numeletau este in putrefactie. un cuvant daca mai tastezi si jar mananci...

| anonim_4396 a răspuns (pentru faaalyoana):

Da,cum zici tu.laughing

| cupcake02 a răspuns:

Si tie asta ti se pare "firma serioasa"? O firma serioasa ar oferi mai multe informatii de la inceput, ca sa stie exact omul la ce sa se astepte, macar dpdv financiar. Mie mi se pare o mare magarie ca ti s-a vorbit de acele rate de-abia dupa ce ai platit inscrierea. Iar sincer, 250 de euro? Ai idee cu cate alte fete vei face acele. cursuri? Ar insemna ca ar fi platiti cu mii de euro cei care va instruiesc, si sincer nu e asa in niciun caz. Cum a zis cineva inaintea mea, daca vei da cei 250 de euro iti vor cere 600 dupa pentru cine stie ce alte vrajeli. Eu te sfatuiesc sa le spui simpluca parintii tai nu sunt de acord sa intri in asa ceva, pe banii tai ai dreptul sa te retragi cand vrei. Cat despre cum te poti face remarcata... o poti face si altfel in afara de a-ti etala fizicul...

| Gabriel892 a răspuns:

Sa faca cineva de la tine un imprumut dupa care sa il platesti tu inapoi, ca pierzi o sansa.

| FesCuDungi a răspuns:

Nu este o rusine sa zici ca nu ai bani pentru a putea merge mai departe! daca parintii tai considera ca nu te pot ajuta nu cred ca ai cum sa treci peste decizia lor! pana la urma ei aduc banii in casa!