Intr-adevar, alcoolul si tigarile sunt periculoase si nu trebuie consumate des.
La 14 ani, hmmm cam devreme, dar nu stiu de ce nu ma mir. Am vazut copii mici de vreo 8 ani care fumeaza, nu ma surprinde ca el la 14 ani sa bea si sa fumeze.
Explica-i ca te deranjeaza ce face si ca nu trebuie sa mai bea/fumeze.
Isi face rau singur.
Vorbeste serios cu el, spune-i ca tii mult la el si nu vrei sa se imbolnaveasca sau sa pateasca ceva.
Daca te iubeste cu adevarat va lasa prostiile astea deoparte si singurul lucru de care poate fi dependent vei fi tu .
Bafta!
Mai asteapta pina cresti, ca sa ai o relatie serioasa cu cineva. Pana atunci: sfatul meu e sa te distrezi, dar cu masura!
Tu gandeste-te ca o sa suferiti amandoi
Chiar daca te vei despartii de el nu o sa lase tigarile si alcool-ul! poate o zi sau doua ai sa-l vezi beat(probabil)
Si eu am patit la fel m-a amentitat ca se desparte de mine daca mai beau si fumez...am fumat pe ascuns sa, de but la fel ....si pana la urma m-a prins, eram beat intr-un local, a facut scandal, era sa-i dau una dupa care s-a despartit de mine si pentru asta tot nu am lasat tigara si alcool-ul!
Tu crezi ca nu mai sunt alti baieti pe lumea asta care nu fumeaza si bea, pai daca de la 14 ani fumeaza si bea tu crezi ca e sanatos..la cap.Tot ce iti spun e sa te gandesti INTOTDEAUNA
de 2 ori inainte sa faci un lucru si ai grija ca te vad si pe tine acum ca pui o intrebare daca sa te opresti din fumat.Eu am 14 ani si nici nu ma gandesc la asa ceva.Ai grija ce prieteni iti faci.
Buna
chiar daca il placi gandeste-te mai bine la tine.fa ce crezi ca este mai bine pentru tine..ascultati si prieteni ei poate il cunosc mai bine si de asta iti spun sa te desparti de el..eu zic sa iti asculti inima.
Tigarile si Alcoolul este moartea inceata.Ii pune viata in pericol! Ar trebuii sa il ameniti ca:TE VEI DESPARTII DE EL, NU MA MAI CAUTA PANA CAND TE-AI LASA DE VICII etc. Daca il iubestii fa ce ti-am zis daca nu despartate de el.Nu merita... Funda >?
Buna, daca tu il iubesti atat de mult si invers pune.l sa renunte la aceste vicii.
Prietenii tai iti spun "sa va despartiti " doarece sa nu se ia"proastele obiceiuri "de pe el pe tine ".
Sa va despartiti nu este solutia, ci sa mai daie din ficii
Bafta multa si succes :*