A incercat sa se dea cocos si a reusit sa devina un magar!
A fost un gest disperat al lui, nu stia ce sa faca sa te aduca inapoi s.a simtit tradat cand prietenul lui i.a spus ca a.ti fost impreuna si u te, ai fi simtit la fel.
A facut toate astea pentru ca se simtea ranit si pentru ca vroia sa simti si u ce a simtit el a incercat sa se razbune dar si.a dat seama ca nu asta isi doreste ci te vrea inapoi.
Asa zisa lui razbunare te.a indepartat, daca ii mai dia o sansa nu ai nimic de pierdut daca nu ii dai s.ar putea sa pierzi un baiat care chiar tine la tine dar sa stii ca nu tu vei avea de pierdut ci el!
No, pai el te-a inselat, de ce sa ii mai dai o sansa? Acum ca nu mai are prietena vrea sa fie cu tine, ca vezi Doamne el e singur si cu inima franta ca s-a despartit aia de el si acum te vrea pe tine inapoi ca a fost prost. Lasa ma ca iti gasesti tu alti baieti care nu te lasa pentru cineva, care sa nu te faca frumoasa, sa te faca sa te simti cea mai frumoasa
Cum adica "s-a culcat cu o fata din clasa a-VII-a"?
iti dai seam ca aia are 13 ani, si sex-ul cu persoane sub 15 ani este pedepsit legal, eu cred ca esti doar in anturaje de tabloid ci nu intr-o prietenie.
A zis "m-a inselat" nu "s-a culcat". prin a insela nu inseamna a se culca. eu cred ca trebuie sa ii mai dai o sansa, pentru ca in timpul cat a stat cu acea fata si-a dat seama ca te iubeste cu adevarat si regreta ce a facut. bafta
Daca a "inselat-o" fara a se culca, ce inselat este?
In acest caz, ai dreptate, nu vad unde-i problema, se pot impaca stiind ca oricum se vor certa iar.
Daca tii la el mai acorda-i o sansa ... dar daca mai face o data aceeasi greseala, asta inseamna ca nu te mai vrea, sau te vrea dar e pe interes... asta depinde de ceea ce simti pentru el