| anutza08 a întrebat:

Bunahappy acum o saptamana prietenul meu m-a inselat cu o fata de clasa a 7-a( noi fiind cu vreo 5 ani mai mari) deoarece amicul lui i-a spus ca eu am fost cu el (lucru neadevarat).A stat cu ea 3 zile in timp ce m-a suna pe mine sau punea pe altcineva sa o faca si imi facea faze gen: o iubesc etc doar ca sa ma faca geloasa sa ma intorc la el. Prietenii lui imi spuneau tot ce facea el. Dupa acele 3 zile s-au despartit, a fost ceva de genul o criza de isterie pentru ca eu nu ii mai dadeam senzatia ca tin la el. A inceput sa urle la toti, a injurat-o pe fata etc. Ne-am intalnit seara in ceea zi, s-a umilit pur si simplu in fata mea. Atunci pe moment chiar simteam sa il i-au in brate. Acum chiar numai simt nimic dar am momente cand simt nevoie sa fie aici dar sunt prea putine. Numai m-a interesaza si numai simt nevoie sa ii aud vocea dar ma tine ceva.Acum el e mai atent, are mai multa grija de mine, incearca sa vorbim mai mult etc. Am zis sa ii mai d-au o sansa, poate merita, poate o sa incep sa ma atraga din nou. Voi ce credeti?

Răspuns Câştigător
| Pitic a răspuns:

A incercat sa se dea cocos si a reusit sa devina un magar!
A fost un gest disperat al lui, nu stia ce sa faca sa te aduca inapoi s.a simtit tradat cand prietenul lui i.a spus ca a.ti fost impreuna si u te, ai fi simtit la fel.
A facut toate astea pentru ca se simtea ranit si pentru ca vroia sa simti si u ce a simtit el a incercat sa se razbune dar si.a dat seama ca nu asta isi doreste ci te vrea inapoi.
Asa zisa lui razbunare te.a indepartat, daca ii mai dia o sansa nu ai nimic de pierdut daca nu ii dai s.ar putea sa pierzi un baiat care chiar tine la tine dar sa stii ca nu tu vei avea de pierdut ci el!

5 răspunsuri:
| Rozipan a răspuns:

No, pai el te-a inselat, de ce sa ii mai dai o sansa? Acum ca nu mai are prietena vrea sa fie cu tine, ca vezi Doamne el e singur si cu inima franta ca s-a despartit aia de el si acum te vrea pe tine inapoi ca a fost prost. Lasa ma ca iti gasesti tu alti baieti care nu te lasa pentru cineva, care sa nu te faca frumoasa, sa te faca sa te simti cea mai frumoasawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum adica "s-a culcat cu o fata din clasa a-VII-a"?
iti dai seam ca aia are 13 ani, si sex-ul cu persoane sub 15 ani este pedepsit legal, eu cred ca esti doar in anturaje de tabloid ci nu intr-o prietenie.

| SabinaB a răspuns (pentru anonim_4396):

A zis "m-a inselat" nu "s-a culcat". prin a insela nu inseamna a se culca. eu cred ca trebuie sa ii mai dai o sansa, pentru ca in timpul cat a stat cu acea fata si-a dat seama ca te iubeste cu adevarat si regreta ce a facut. bafta

| anonim_4396 a răspuns (pentru SabinaB):

Daca a "inselat-o" fara a se culca, ce inselat este?
In acest caz, ai dreptate, nu vad unde-i problema, se pot impaca stiind ca oricum se vor certa iar.

| AnonimSpinit a răspuns:

Daca tii la el mai acorda-i o sansa big grin... dar daca mai face o data aceeasi greseala, asta inseamna ca nu te mai vrea, sau te vrea dar e pe interes... asta depinde de ceea ce simti pentru el