| IooMar a întrebat:

Buna!
Acum termin clasa a 8-a si plac un baiat de la mine din scoala, dar acum deoarece termin nu o sa il mai vad zi de zi, o sa il vad foarte rar desi suntem din acelasi cartier, avem un grup de prieteni comuni, dar eu nu prea ies cu ei pentru ca sunt diferiti de mine si de stilul meu...Pe mess nu vorbeste sau daca vb raspunde doar la ce il intereseaza.
Credeti ca mai pot face ceva in legatura cu el? Il plac si in ultimul timp am plans mereu pentru asta!
Multumesc!

Răspuns Câştigător
| AnneMarie27 a răspuns:

Buna...cred ca ar trebui sa te integrezi mai mult in grupul prietenilor, macar pentru a afla mai multe lucruri despre el, am inteles ca nu sunt genul tau dar daca vei fi cu el, tot va trebui sa ii accepti.Sau poti sa ii spui ca il placi, sa vezi ce spune...dar mi se pare destul de greu. Oricum este alegerea ta.Bafta!:*

5 răspunsuri:
| podina a răspuns:

Io zic sa-l lasi in pace...ca nu-l intereseaza de tine...si unde dau si eu sa pun o intrebare?laughing

| FemeiaPisică a răspuns (pentru podina):

Sus in stanga este ''Pune intrebarea ta aici!''

| podina a răspuns (pentru FemeiaPisică):

Am gasit. Is nou pe aici, peste tot m-am uitat numa' acolo nulaughing. Ms!big grin

| podina a răspuns:

Io nu inteleg de ce voi, fetele, alergati dupa baieti si nu invers?!thinking

| OchiPentruTotiSiInimaPentruUnu a răspuns:

Buna! Daca el nu stie ca il placi, spune-i. Nu pierzi nimic. Si asa vezi ce crede si el despre tine. Cat despre prieteni, daca vrei sa fii cu el, trebuie sa ii accepti prietenii, buni, rai, asa cum sunt. Si eu sunt in aceeasi situatie, numai ca el termina acum si eu mai am un an straight face. Deci, spune-i!