| danielavinca a întrebat:

Buna acus e ziua mamei ce as putea sa ii iau sau sa ii fac app implineste 34 de ani si nu stiu ce as putea sa ii fac cadou ori ceva facut de mine ori ceva ce as putea cumpara funda

Răspuns Câştigător
| AvalohAlyn a răspuns:

Depinde de preferintele mamei tale, hobbyurile etc. Daca are un hobby anume, daca ii place ceva mult, cumpara-i ceva in legatura cu preferinta, hobbyul.Mai poti cumpara, fiindca femeilor le plac foarte mult buchetele de flori si florile, deci niste flori, un buchet putin mai scump, frumos aranjat, de crini de preferinta sau trandafiri etc. Poti lua si o felicitare in care sa-i scrii ceva impresionmant, ceva o amintirie, poti face cadou o rama sau mai multe cu pozele voastre, cand erati voi impreuna etc.
Nu prea am eu idei multe dar uite poate asta te-ar putea ajuta:

http://www.eva.ro/......11328.html

http://www.calificativ.ro/Idei_de_cadouri_pentru_parinti-a17202.html

Sanatate si la multi ani mamei tale.

6 răspunsuri:
| cal3star a răspuns:

De preferabil e mai bine sa faci ceva de mana ca se vede ca ai muncit ca sa o impresionezi. Daca ii cumperi ceva e mai naspa ca dai banu decat.

Pai daca acum e ziua mamei tale nu prea ai timp sa ii creezi ceva. Cred ca ar prinde bine un colier ceva

| Diana_6039 a răspuns:

Eu zic sa ii iei un glob si sa scrii in interios De ziua ta mamico iti ofer.nu stiu pui o fraza in legatura cu ziua ei! Asa i-am facut eu si so bucurat enorm! Mereu se uita la ea. funda?":X

| Apy a răspuns:

Dai o bluza frumoasa si o felicitare
gestul conteaza

| LarisaAndreea a răspuns:

Depinde ce ii place ei mai muult, oricum orice cadou ii faci sunt sigura ca se va bucura, sa-ti dau si cateva idei:
-un ghiveci cu flori
-un buchet cu flori
-o felicitare facuta de tine sau cumparata
-un calendar 2010 (sau chiar 2011, pentru ca nu mai e mult big grin ) cu o poza in care sunteti voi doua

Nu prea am idei, dar sper ca ti-am fost de folos. happy

La multi ani, mamei tale!

| andra_2561 a răspuns:

Sa ii pregatesti masa cina preferabil si sa ii iei ceva simbolic sa ii faci o felicitare si sa ii iei :geanta sau parfum sau o bijuterie asta o va impresiona cand ii vei da dar sa nu uiti sde buchet de flori cum ar fi un buchet de trandafiri sau de floarea preferata...si chiar sa para o surpriZA poti sa te prefaci ca nu stii! funtitza?

| ghetuvictorita a răspuns:

Eu sunt lider oriflame si caut fete care sa fie reprezentanti, de fapt mie imi place mai mult sa spun ca, caut fete care sa isi faca card de fidelitate prin care pot cumpara produse oriflame cu reducere intre 23 si 40%, mai ales ca se dau niste cadouri pentru noii inscrisi. Nr meu este 0761342716 sau mess serbanvictorita@yahoo.com my.oriflame.ro/viky, calalog curent, urmator jos in dreapta.