| marirafiq a întrebat:

ajutati-ma cu un sfat va rog. iubitu meu ii este greu sa treaca peste fosta relatie, la inselat cu altcineva, mi-a zis ca el nu stia ce era dragostea pana la ea si ca a fost foarte fericit cu ea.maine urmeaza sa se casatoreasca ea.stiu ca ma iubeste si pe mine,mi-a aratat asta. vreau sa il fac sa uite cat mai repede, stiu ca sufera mult, chiar daca nu imi arata. dati-mi un sfat va rog

4 răspunsuri:
| pietrean a răspuns:

Mie mi se pare lipsa de respect,fata de tine, daca tot pomeneste "de fosta". Asta este DOAR treaba lui, daca mai tanjeste dupa cealalta, daca plange dupa ea, daca nu poate sa treaca peste povestea veche de dragoste.Trebuie sa-si rezolve singur,aceste temeri si daca nu poate,sa-ti spuna cinstit si cu asta basta:sa te lase in pace! Tu poti doar sa-i arati dragostea ta,dar nu sa fii "MOASA COMUNALA" pentru parasiti.
Poti vorbi cu el si sa-i explici,ca nu poti mereu sa accepti sa fiti TREI in pat,la plimbare, la film, la teatru..., ca ar trebui sa-si rezolve acesta problema sufleteasca singur si sa decida ce are de gand cu relatia ASTA DE ACUM, CU TINE.De ce trebuie sa te implice si pe tine, in neclaritatile, temerile lui? Boala lunga, moarte sigura!

| marirafiq explică (pentru pietrean):

Da asa e,stiu sunt constienta, dar mi-a spus ca nu se gandeste la ea ca ii pare rau ca nu mai e cu ea,se gandeste-te doar cate a facut,ia luat pana si casa si ea statea cu altu, in ea. asta il deranjeaza cel mai mult, ca de ce nu i-a spus, ce nu il mai iubeste, si a stat doar pentru bani cu el.asta il doare

| pietrean a răspuns (pentru marirafiq):

Repet:pentru prostia lui, de ce sa suferi tu, in relatia cu el? Nici nu ar mai trebui sa vorbeasca cu tine, despre greselile lui.ACUM,ARE O RELATIE CU TINE si trebuie sa faca totul,sa va mearga voua bine impreuna,iar restul,daca se mai gandeste cat de fraier a fost, este doar problema lui. Explica-i acest lucru si daca nu poate trece peste faptul ca a fost inselat, prostit(pe romaneste), trebuie sa mearga la un psiholog.Tu faci totul ca sa fiti fericiti(asa ai spus), iar el nu face nimic.Trebuie sa pui si tu piciorul in prag, ca sa nu mai fii "fata de comparatie".

| poftabuna a răspuns:

Nai de lucru ati faci rau singura!