| Floreenofficial a întrebat:

Buna! Ajutati-ma va rog frumos cu un sfat.As vrea sa plec de acasă să încep o nouă viață ca boschetar, cerșetor dar nu am curaj, tot ezit.Voi ce spuneți? Mulțumesc frumos.

Răspuns Câştigător
| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns:

Sa dea Dumnezeu sa nu apuci drumurile alea Niciodată în viata ta cât trăiești pe lumea asta nu ști ce spui și nu ești conștient de situați le alea pune te și odihnești te și ai grija de sufletul și sănătatea ta și de gând urile tale Doamne ferește sa ajungi pe Drumurile alea frate nu ști ce vorbești și ce spui...

20 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Stai acolo unde esti ca e bine.

| Violleta2022 a răspuns:

Ca fiecare doarme cum isi asterne si decizia este numai a ta!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu prea e frumos sa faci glume din astea la adresa unor oameni care nu au nici cele mai elementrare lucruri pentru o viata umana

| Mosotti a răspuns:

Esti masochist clar, deci vrei sa-ti faci rau, ai ceva la mandravela adica la cap.

| dullcat a răspuns:

Spun sa ramai cu parintii tai, fiindca altfel ajungi din lac in put, mai ales stiind ca esti bolnav.

De ce ai vrea sa iei o astfel de decizie nesabuita?

Răspuns utilizator avertizat
| Mosotti a răspuns (pentru dullcat):

Este masochist, de aia vrea asta, ca sa-i fie nasol. Orice om reglat fuge de viata aia de boschetar.

| Fatamuntilor a răspuns:

Stai acasa ca stai bine!

| johnnny123 a răspuns:

Nu tu ziceai că la 28 de ani nu muncești, nu ieși din camera ta, te temi să stai singur în casă și depinzi 100% de mama ta să te hrănească, să-ți cumpere lucruri și să-ți spele?

Chiar crezi că poți supraviețui ca om al străzii? Oamenii ăia duc în fiecare zi a vieții lor o luptă în care tu nu ai rezista nici trei ore.

| Mosotti a răspuns (pentru johnnny123):

Ma intreb ce motivatie au aurolacii sa mearga mai departe in conditiile alea mizere?! Ptr ce traiesc ei? Ca sa se chinuie zilnic? Ca nu prea pricep, nu-mi merge bine pricepatoarea.

| J0B0MAT a răspuns:

Nu trebuie să pleci de acasă că să fii boschetar.

| Hyperion7 a răspuns:

Cuiva i s-a urat cu binele.

| iulia0514 a răspuns:

De ce nu-ți cauți un loc de muncă mai întâi și după sa pleci de acasă? Oricum nu cred eu ca tu chiar vrei sa pleci de lângă mami a ta având în vedere că ți frica sa stai singurel în casa cât e ea la serviciu!

| Floreenofficial explică (pentru iulia0514):

Ba mâine cred că plec. sad

| iulia0514 a răspuns (pentru Floreenofficial):

Sfatul meu este să aștepți măcar vara ca acum ii groasă treaba poate îngheți de frig! Mai așteaptă câteva luni și după poți încerca

| CleanHeart a răspuns:

Du-te pe tik tok

| anonim_4396 a răspuns (pentru CleanHeart):

Asta e mai rau ca un blestem, ma jur. Si Gaura Neagra Cosmica ar fugi de TikTok!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut, Florin!
Bănuiesc că ești supărat pe unul dintre părinți, poate tatăl tău, nu știu exact. Bărbații pot fi mai direcți de fel, dar să știi că dacă este vorba despre el trebuie să îți spun că te iubește, dar își dorește de la fiul său să aibă și el un viitor. Pentru început cautăți un loc de muncă. Poate că nu o să fii acceptat din prima datorită vârstei tale și lipsei de experiență de muncă, dar cineva o să te primească.
Succes, Florin! Nu uita: tatăl tău te iubește, d-asta poate fi mai dur cu tine.
P.S : Pentru început acceptă orice loc de muncă!

| HUAWEHUAWE a răspuns:

Poate ai nevoie de alt inceput de noua viata
Care sunt motivele?
De ce simti nevoia?
Poate altceva trebuie sa incepi de la 0, nu sa devii boschetar.

| Johnny556 a răspuns:

Vere saoara familia mea daca te mint nici la dușmanii mei nu doresc să ajungă boscheți, e grea strada vere stai parca acolo unde ești, de ce vrei asta ai prea mult confort sau cărei baiul?