Sa se prefaca timp de 4 ani? in niciun caz. Din pacate, baietii nu prea stiu ce isi doresc cu adevarat, se plictisesc, sau pur si simplu vor sa incerce ceva nou.asta pana cand isi dau seama de greseala. E greu de crezut ca o relatie asa lunga poate fi uitata, sunt multe lucruri care va leaga. Incearca sa afli ce s-a intamplat cu el, cu voi...doar asa iti poti da seama.
Amice, atat timp cat n-ai pic de suflet si ratiune e floare la ureche.Eu nu pot sa-ti spun ce sa faci daca ai pus intrebarea asta pentru a incerca doar sa vrajesti o fata si dupa atat de mult imp s-o lasi balta, atunci nici tu nu stii ce vrei.Si sincer iti spun ca persoanele care nu stiu ce vor nu ajung mare lucru in viata.
Daca e vorba de un baiat te poti astepta la orice, la o adica sunt si relatii de 10 ani care se sfarsesc din senin, nu stiu daca iti va fi de vreun folos raspunsul meu, dar sti in viata inveti din experienta, se prea poate insa sa fi gasit pe alta, lumea e ciudata in zilele noastre, nu mai stiu sa iubim, nu mai stim sa tinem la nimeni...
Posibil, acum depinde cati ani ai tu... si daca gandesti destul de matur incat sa vezi daca tine la tine macar putin sau nu.
Am 21 si asta a facut prietenul meu.Simt ca nu pot sa trec peste iar el nu vrea sa ne mai impacam.
Eu zic sa incercati sa vb ca intre amici,asa deschis la un suc,si sa vezi ce reiese din toata treaba asta, e adevarat ca e dificil sa redeschizi rani, dar daca pentru tine este un lucru care te impiedica in a merge mai departe ai dreptul sa-ti incerci norocul pentru linistea ta