| Jose21 a întrebat:

Buna all.A trecut timpul si se pare ca am ajuns la 20 de ani.Si nu am pe nimeni momentan iar eu ma simt bine asa cum sunt sau cel putin asa cred dar a inceput chiar sa ma faca sa plang faptul ca toata lumea inclusiv parintii mei ma intreaba de ce nu am un prieten/iubit.E asa de anormal ca la varsta asta sa fiu singura? E destul de aiurea ca tot timpul cu oricine interactionez sa ma intrebe: si ai prieten? dar vai de ce nu ai? Ideea e ca am plans si inca simt un gol in sufletul meu din cauza unui baiat asa ca mi-e cam imposibil sa ma mai indragostesc de cineva, de fapt nici nu cred ca exista cineva care sa ma faca sa mai simt ceva pentru vreun baiat vreodata; cum ziceau niste versuri:inima e incuiata, cheia tot la el.Nu stiu cum pot unele fete sa schimbe baietii ca pe sosete ca eu una nu pot, pu si simplu nu pot sa tin in brate un baiat cu gandul la altul+ca e destul de greu sa mai gasesti un biat cumsecade in ziua de astazi
In fond intrebarea mea e; ce e asa de anormal in a nu avea pe cineva la varsta asta? Si daca e asa de "anormal" cum poti accepta trecutul si sterge toate sentimentele ramase?
Si de curiozitate voi cum v-ati intalnit jumatatea? Ati ramas/sunteti careva impreuna inca din adolescenta/copilarie?
Ms de raspunsuri

9 răspunsuri:
| AndroidGB a răspuns:

Si eu sunt in aceeasi situatie ca si tine. ma rog. nu chiar, dar in mare e cam aceeasi problema. sunt un pic mai mic, si probleme se intind pe o scara mai larga. experientele m au facut, zic eu sa inteleg lucrurile astea, mi au schimbat perspectiva total. cel mai probabil ar trebui sa dai drumul unor lucruri, sa constientizezi si s iti alegi un scop. o sa fi prea concentrata sa obtii rezultate pentru a fi nefericita. confused E usor de zis, stiu. greu de aplicat. dar trebuie' ai ceva si nume speranta aia ca va fi bine.

| shadow222 a răspuns:

20 de ani eu nu cred ca e anormal... ai timp, este mult peste nu-ti fa griji, cand nu o sa te astepti atunci o sa apara fat-frumos asa ca nu fi dezamagita si mergi inainte. Noroc

| AndroidGB a răspuns:

Daca vrei sa vorbim thinking si crezi ca te pot ajuta... zi-mi.

| Alin4uuu a răspuns:

De unde esti? lasa un id de mess sa vb daca vrei

| sonyaandreea9292 a răspuns:

Buna, nu e nimic anormal, poti sa ai un iubit atunci cand simti tu nevoia sa iti faci, atunci cand gasesti tipul potrivit, care sa-ti placa tie incat sa poti incepe o relatie cu el, ai timp sa cunosti pe cineva, esti foarte tanara, incearca sa nu te mai gandesti asa mult la ce s-a intamplat in trecut, trecutul e trecut, din cauza asta nu poti incepe o relatie pentru ca te gandesti prea mult la persoana dupa care suferi, zici ca esti bine si ca te simti bine, dar dupa tot ce ai scris nu as zice ca esti tocmai ok, dc nu incerci sa ai o relatie cu o persoana care te atrage sau iti place intr-un anumit fel poate se schimba ceva nu?, poate ca asa ajungi sa uiti mai repede de fostul, s au macar sa te ajute sa te simti mai bine, sa ai cu cine vorbi, sa ai cu cine iesi, sa te faca sa razi din cand in cand, cred ca te-ai simti mult mai bine daca ai avea pe cineva langa tine, si eu avut momente cand m-am simtit la fel ca tine poate si mai rau si am plans si am plans, da asta nu te ajuta cu nimic, poti pica in depresie, merita un barbat sa plangem atata pentru el? nu cred? mi-am revenit repede, am realizat ca sunt lucruri frumoase de care ma pot bucura si mai sunt atatia baieti in lumea asta, si nu toti sunt la fel, daca primul te-a ranit nu inseamna ca asa va face si urmatorul, eu am o relatie foarte frumoasa de doi ani de zile, da cum se zice timpul le rezolva pe toate, eu sper sa intalnesti in curand o persoana care sa te faca fericita, happy sa fii iubita

| MrCatalin a răspuns:

Buna seara Jose19. Draga, la 20 de ani parerea mea este ca nu e nimic in neregula cu a fi singura.Persoana potrivita vine cand nu te astepti.in caz ca vrei alinare si sa te descarci lasa-mi un contact in privat.Noapte buna Jose

| DianaDiaa a răspuns:

Sunt cam in aceeasi situatie. Doar ca eu am 19. Stiu cum te simti, stiu ce gandesti si numai suport acele intrebari stupide. Si care e faza daca nu avem prieten? Adica de ce trebuie sa fim ca toata lumea?
Faza e ca uneori simt nevoia de cineva, nu stiu poate cunosti sentimentul, aiurea.
Si mai e o chestie ...de ce sa te culci cu unu doar pentru a nu mai fi virgina? Mor cand le aud pe unele.

| andrei a răspuns:

Sa-si fi gasit cineva jumatatea? Adica din aproape sapte miliarde de oameni jumatatile noastre se gasesc, in mare parte, pe o raza de 50 km de casele noastre.

Nu exista jumatati.

Cat despre ceea ce spui tu. De ce sa ai un prieten? Pentru ce? Sa te maimutaresti cand esti cu el si sa zici cat e de dragut asteptand sa-ti intoarca serviciul?

Apai eu la 18 nici nu-mi pasa de chestia asta.

| 31957319 a răspuns:

Ce nu stie lumea ce te critica ii ca tu nu sti sa iubesti tu esti iubirea intruchipata.Cei ce isi schimba partenerii nu ii inteleg nici eu dar cei ce le trebuie timp sa gaseasca pe cineva aceia stiu sa iubeasca si asteapta iubire. Cum noi suntem inconjurati in viata de zi cu zi doar de bestii ii normal sa iti ia timp pana o gasesti pe acea persoana nu ii nimic in neregula cu tine ca vrei ceva bun in viata.