| XaNdRiA666 a întrebat:

Bună all. Am ales sa mă descarc aici pentru în alta parte, nu am unde. Tatăl meu pleacă la servici luni dimineață și vine tocmai sambata seara, iar eu mai stau cu fratele meu mai mic (12 ani) și nepoata mea (7 ani) eu am 16 ani. Și Mai stau cu mama care e alcoolica. Mi-a recunoscut într o seara. și am vorbit cu ea sa o ajut dar a început sa devină din nou violenta mai ales verbal Eu sunt luată în plasament. Fratele mai mic este natural al ei. și mereu mă înjură, mă făcea în toate felurile, îmi spune ca mai bine nu mă nasteam, ca sunt o paguba, ca simte ca Dumnezeu a blestemat-o cu mine Ea nu a suportat niciodată sa aibă fete. D-aia de la centru nu m-a luat ea... ci tata. Tata e singura persoana care simt ca tine la mine din familie însă mama O urăsc când bea. Din cauza aia am început sa mă tai pe vene don t judge, nu Cum sunt alții, nu le-a luat un iphone, se taie pe mâini și zic ca sufera. Mama e super de treaba când nu bea, pot zice ca e cea mai de treaba femeie pe care o cunosc. Dar când bea, v am zis mă înjură și pe mine și PE tata. Sau încearcă sa mă bata dar se baga tata...
App mama a început sa bea mai mult de când a murit mamaie. Adică mama ei. Va rog. Ajutați mă crying

Răspuns Câştigător
| danay72 a răspuns:

Îmi pare rău că treci prin aceste greutăți. Dacă zici ca mama ta e buna când e treaza, înseamnă că din cauza băuturii e asa. Nu pune la suflet, pentru ca în momentele acelea nu știe ce vorbește. Încearcă și evit-o când e băută, pentru a evita cearta. Oricum, faptul că te-a luat din plasament arata ca sunt o familie buna, dar care necazurile i-a făcut sa își piardă echilibrul. Gândește-te la lucrurile frumoase care ți se întâmplă și fi recunoscătoare pentru ele. Nu merita sa îți faci rău singura. Viata abia începe pentru tine și ai multe lucruri bune care te așteaptă. Dumnezeu te considera prețioasă, deci fii puternica.

3 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

1. Protecţia Copilului, Telefonul Copilului...
2. Învaţă cât mai bine şi mult, ca să fii cât mai repede pe picioarele tale, puternică şi independentă!

| cristimihailov a răspuns:

Poti sa ii pui laxative in bautura?
Sau vomitative?

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns:

Ar fi bine sa stii ca alcolismul e o boala, creierul nu le functioneaza normal. Deci mai ales ca treaza te intelegi cu ea nu trebuie sa pui la inima ce spune si ce face beata. Nu merita nimeni si nimic pe lume sa-ti faci rau cu mana ta. Iar ala micu e inconstient la varsta lui si se ia dupa ma-sa. Stiu ca nu e usor dar numai modul de gandire mai sanatos al tau de cat al lor te poate scoate din situatie.