Lasa-i incolo de copii, mai bine nu fa, exista destule suflete chinuite pe pamantul asta/in tara asta, nu mai e nevoie si de altele. Cu privirire la expresia ca mai bine te nasteai barbat, nu e chiar asa, tine cont ca in general barbatii muncesc pe santiere/in alte locuri de munca nasoale si periculoase, apoi ei trebuie sa plateasca o gramada de bani pentru a avea prietena, tu esti fata iei banii de pe ei, mai bine sa fi de partea asta.
Stai linistita raga Jose21, cand av veni timpul sa iti dorescti cu adevarat copii, vei face totul pentru ei. Sfatul meu e ca daca nu vrei copii sa vb c iubitul tau ca sa stie.El daca vrea si tu nu vrei din cauza durerilor, te poate parasi. Vwei suferi si alte din astea.Un copil e bucuria vietii tale.gandeste-te numai sa-l tii in brate.Eu si sotia mea ne dorim enorm, are trompele legate in urma unei nasteri dificile, cezariana si nastere prematura.Am fost la medic si ne-a spus ca o sarcna e periculoasa acum.Dar ea,nu si nu,ca risca, vrea sa mergem sa ii dezlege trompele. Nu trebuie sa-ti fie frica, dar cum spuneai, pe parcurs cand vei simti nevoia sa ai copilul tau, poate vei alunga aceasta frica.
Corect asa e, eu doar eram amuzat de acel comentariu.Nici eu nu am dat si ici nu dau in sotia mea.NU am luat-o s-o bat.am luat-o pentru ca o iubesc si vreau sa fie alaturi de mine. Facem amandoi un intreg si nu sunt nici eu de acord cu bataia si scandalul. Daca vreau sa lovesc, pot foarte bine sa imi fac un sac de box si dau cu pmnii in el pana adorm. O seara placuta.
Esti nebuna daca nu mai esti in epica de piatra poti naste linistit oricum daca ii vei spune-i barbatului de langa tine peste 10 ani adica cand o sa ai 20 ani ca tie frica de nastere si ca trebuie sa te inteleaga daca te iubeste, iti da o mama de bataie si te lasa.Nu sunt barbatii animale dar nu poti spune faza cu iubitu la orice.(Daca ma iubesti nu facem nimic, Te iubesc dar stii nu vreau sa facem dragoste) si chestia asta mi se pare aiurea mai bine taci, ca daca nu vrei sa faci nimic inseamna ca nu il iubesti
Ce parere sa am. o sa mori singura. si nu ca nu gasesti barbat care sa nu vre copii, sunt destui de aia, dar aia nu sunt oameni care vor relatie de durata. actualul o sa te lase ca vrea copii ( crede-ma daca o sa plece daca nu vrei si tu) si peste care o sa mai dai nu o sa stea mult cu tine.
"e atat de simplu sa fi barbat" ce chestie sa zici si tu acum.
Sa iti traiasca podoaba . chiar nu credeam eu ca esti asa de mare incat sa ai nevasta si copil. hmm, pana la urma nu toti au varste intre 14.16 ani.
Multumesc! Ei, is cu un picior in groapa, dar ma simt tinar. Pina la urma cel mai important e cum te simti, nu ce scrie in buletin sau cit de ramolit pari la prima vedere...
Anonimzece întreabă: