Euu stiu asa am patit si eu ea e altundeva si eu altundevaa ii zici asa uite poate ai vrut sa ne despartim ca nu vroiai sa stai singura.acolo pentru ca ne vedeam foarte rar dar poate o sa vin si eu acolo iesim in oras cand vrei u ne inalnim tot timpul sa stii ca inca mai tin la tine si daca si tu trebuie sa fim din nou impreuna hai ca e ok funda?
Daniel, incearca sa vorbesti cu ea.
Ia-o cu subiecte normale, comune, si incet incet directioneaza discutia la ceea ce ai simtit unul fata de celalalt, aminteste de ceva evenimente frumoase petrecute impreuna.
Tu esti barbatul, tu esti cel care manifesta intentia. Mai multe despre a fi barbat gasesti aici:
http://castigatimp.com/despre-a-fi-barbat/
Asculta incerc sa te ajut, incerc doar dar problema voastra e ca nu se pot tine relatii la distanta odata ce v-ati inselat unul pe celalalt s-a dus sentimentul de dragoste mult noroc
Pai e cam greu sa o recuceresti daca uh ai plecat poate si-a gasit pe altceva... dar daca nu ar trebui sa faci sa dai cumba dea ea si sa fi sincer cu ea sa-i spui ce gandesti daca o iubesti orice gandesti uh desprea ea