Mda...am avut rabdarea, cu toate ca sunt destul de multe greseli gramaticale, in fine. Eu zic sa ii spui in fata tot ce ai de spus, nu te inteleg de ce te fersti :O. In locul tau, eu i.as spune ce ma deranjeaza. Si uita.te fix in ochii lui, ca sa vada ca nu ti.e rusine sau ca esti timida. Pai daca tu nu te uitai in ochii lui, normal ca el crede ca tu esti o tipa usor de cucerit. Baietilor le plac fetele greu, foarte greu de cucerit. Incearca sa ai mai mult curaj pe viitor si vei avea de castigat. BAfta.
Nu fi prea sigura. Toti baietii vor in primul rand sex si apoi love. Daca nu ma crezi intreaba-i.
Buna! Ti-am citit povestea, e foarte interesanta. Deci...eu cred ca cel mai bine ar fi sa vorbesti fata-n fata cu el, dar sa nu ii spui asa direct, ci sa-l iei asa mai bland, nu prin sms-uri sau pe mess. In plus nu trebuie sa iti fie teama, trebuie sa gandesti pozitiv. Mai e ceva legat de varsta ce daca tu ai 17 si el 21?! Dragostea nu are varsta, asa ca bine ar fi sa lasi gandurile acelea la o parte si sa iti faci curaj. Pana la urma daca afla ce poate sa iti faca?! Daca simte si el acelasi lucru pentru tine?! Si nu renunta la dansuri, daca vei primii un raspuns la care nu te astepti, pentru ca nu ai de ce sa faci chestia asta pentru un baiat. Lasa orgoliul la o parte si condusa de INIMA. Multumesc!
La mine nu e vorba de orgolui dar mie oare cum, sa mearga o pustioaica de 17 ani si sa-i spuna ceva de genu... "Auzi stii imi place de tine "Chear nu stiu ce sa fac, vreau sa aflu si parea lui in legatura cu mine, dar nu vreau sa ma las de dansuri.
Eu zic sa ii zici totul in fata, incearca sa stai de vorba cu el, nu ai de ce sa te feresti si nu trebuie sa renunti la dansuri s-ar putea sa primesti un raspuns care chiar iti va convenii si cine stie...
Chear nu stiu ce sa fac.