Cred ca ar trebui sa te duci la mama ta, sa vezi cum o sa te simti acolo si daca chiar nu o sa-ti convina deloc, te poti reintoarce oricand in Moldova. Succes si numai bine!
Ori stai in Romania cu cei dragi si cel de care iti place ori pleci in madrid unde iti permiti toate capriciile si acolo cunosti alte persoane... (Mai bine termina scoala in Romania si apoi pleaca in strainatate sa faci un ban si revii in tara dupa o vreme) pa
O data in viata ai sansa sa pleci intr-o tara straina.si inca ce tara! Spania! Ce e mai important pentru tine...prietenii sau mama ta?!
Du-te cu maicata, logic. Zici ca baiatu' ala nu te place, atunci la ce sa ramai? Si cu prietenii poti tine legatura si de acolo.
Inca un sfat: Data viitoare sa incerci sa scrii ortografic.
Du-te cu maica-ta fata. O sa vezi ca si acolo sunt baieti frumosi . Si eu am fost in Spania si e super acolo
Eu zic sa pleci pentru ca nu se compata viata de acolo cu asta
Si, si acolo poti sa iti gasesti prieteni adevarati...nu vreau sa zic ca aici nua i prieteni adevarati da nu sti sigur care is pentru ca is romani si romani numa cu interesu is
si pori sa le trimite de acolo bachete, poze si in vacanta sa vi la ei si nu o sa pierzi legatura cu ei.
iar daca baiatu ala te plece cu adevarat o sa te astepte:*
iar cel mai bine ar fi sa mergi...parerea mea
gandeste-te ce frumos ii si cati oameni ar dori sa mearga acolo
da fa cum iti zice inima
:*
tine-ma la curent te rog!
Toti spun acelasi lucru. Du-te cu mama ta. Acolo sunt baieti super frumosi, si nu are rost sa cesti iubirea unui care nu te merita pentru ca nici nu te merita. Cu familia si prietenii te poti intalni in vacante si poti pastra legatura cu ei. Dar e si o faza cu maica-ta, ce ii impune ala regulila cum ca ori stai ori pleci nu mai vii. Trebui sa discuti cu ea si sa vezi daca tine la el, ca apoi su ne regrete gestul pe care l-a facut. Gandeste-te cum iti zice inima