Deci tu ai 11 ani si deja vrei sa ai o relatie? LOL, eu la 11 ani ma jucam si ma uitam la desene . Eu zic sa inveti si sa lasi prostiile, de relatii ai timp dupa 15-16 ani. Tu invata, si lasa prostiile.
Nu vreau sa par rautacioasa, dar o sa ai timp si de relatii, dar mai incolo. Acum bucura-te ca mai esti copil, e cea mai frumoasa perioada e vietii.
Daca lui ii place de alta persoana va fi complicat sa il faci sa se indragosteasca de tine. Atat timp cat colega ta va fi acolo lui nu cred ca o sa ii treaca asa repede. Dar ai putea sa incerci sa vorbesti cu el, poate poate. Nu stiu ce sa spun...
Apropo...toata clasa stie ca ii place de cea fata, chiar si fata.dar nu stiu multi ca eu il plac pe el. Doar colegele mele.
Stiu asta dar imi place mult. Am fost saptamana asta intr-o tabara cuclasa si acolo ne-am cunoscut toti mai bine intre noi.Si am vazut ca e suer baiatul.si frumos si intelligent si amuzant.Stiu si eu ca e destul de ciudat la varsta mea dar ca sa stiti, pana acum uram baietii. erau pentru mine ca raia, asa ca stiu foarte bine ce se intampla.