anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna am 11 ani si fratele meu are 16 ani mama mea a murit, luna asta face 2 ani de cand a murit dar tatal meu a cautat pe cineva sa ne fie "mama" eu la inceput nu vroiam sa accept acest luru dar tatal meu a gasit pe cineva acum se va muta la noi, la inceput am avut o parere foarte buna despre ea dar apoi m vazut ca se poarta cu fratele meu de parca ar fi copilul ei si cu mine of doamne ma cearta n-a ras nici-o data cu mine cred ca se uita urat la mine cateodata si e de obicei nervoasa ma pune sa fac treaba in casa nu prea ma lasa sa stau pe PC dar pe fratele meu il lasa tatal meu mereu ne lasa si ea are un laptop si numa fratelui meu ii da... of... ea maiare doi copii si un nepotel deoarece s-a casatorit mai repede unul primul sot a murit si sa mai stat cu unu si i-a dat papuci ce ar trebui sa fac astazi se duce cu tatal meu sasi maqi ia haine.
ce ar trebui sa fac?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Părerea mea este că ar trebui să-ţi spui părerea vis a vis de noua mamă chiar dânsei. dacă tot nu se schimbă nimicuţ. spune-i tatălui tău că îţi este greu să te acomodezi cu noua membră a familiei şi nu ţi se pare normal să vina o persoană straină să-i spunem şi să-ţi spună ce să faci în " casa ta ". pe de altă parte, posibil ca mămica cea nouă să-ţi vrea doar binele şi încearcă să te formeze de mică harnică happy

8 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Trebuie să stai cât mai curând cu tatăl tău de vorbă despre această situație și chiar ideal ar fi dacă i-ai prinde pe toți la masă (la cină) și ai spune în gura mare ce se întâmplă!
Îm pare rău de mama ta, și mama mea a murit tot acum 2 ani!
Fii puternică, copilă.
Pa, pa.

| Kitty20 a răspuns:

Sa incerci sa te porti dragut cu ea si daca nu merge fai zile fripte ...alceva nu stiu ceai putea face ...imi pare rau pentru tine

| anaanitaa a răspuns:

Zii lu taiukatu'.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ar trebui sa clarifivi lucrurule cu toat famila, iar daca nu sunt de acor incearca sa te consolezi cu un psiholog.el iti va da sfatul cel mai bun.

| pufosheniedebraila a răspuns:

Esti intr-o situatie cam nasoala. incearca sa-i explici tatalui tau ca ea se poarta urat cu tine si nu stii de ce. nu are cum sa se desparta tatal tau de ea pentru ca na, asa e la inceput, dar spune-i tatalui tau sa vorbeasca cu ea ca sa isi schimbe comportamentul. sau pune-l pe fratele tau sa o intrebe de ce se poarta urat cu tine. funda?batting eyelashes

| flopigood a răspuns:

Ar trebui sa ii dai o sansa si sa i exlpice tatalui tau

| sufletratacit_1832 a răspuns:

Este greu pentru tine, dar mama ta de acolo unde este sigur te va sprijini sa treci peste toate greutatile. Daca te poti comporta bine cu noua ta mama e ok, daca nu merge ignoro. Nu poate sa te oblige sa faci si treaba ei.De cat timp sta cu voi? poate profita de pe urma voastra.

| deeaandreea11 a răspuns:

Clarifica lucrurile cu ea. daca nu intelege spune lui tatal tau si fratelui ca sa rezolvati totul in famile ca asa e frumos