| andr3utzza a întrebat:

am 11 ani si jumatate si imi place mult de un baiat de 12 ani si jumatate...credeti ca ar fi bine sa am o prietenie mai apopiata? adica sa stau cu el? oare e normal? mz:*:*:*:*

7 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Toate pana la un punct, toate pana la un punct...winking
Adica puteti fi prieteni, dar pana la sentimente mai profunde si la alte lucruri mai este. thinking

| florynnaa a răspuns:

Esti prea mika.lasa asta cam pe 16 ani:-J

| Alleee18 a răspuns:

E bine sa ai un iubit dar tu esti destul de mica.ai putea sa incepi prin a fi buni prieteni iar peste jumatate de an sau dupa ce ii castigi increderea si el pe a ta poate ca ar trebui sa incepi o relatie. dar ai grija. diferenta dintre voi este ok.

| Miha1308 a răspuns:

Nu crezi ca sunteti cam mici un pic? sincer, lasa ca ai timp si de asa cevawinking

| petruI a răspuns:

Buna sunt cu 4 ani mai mare ca tine dar sa nu te superi pentru ce zic:amandoi sunteti prea mici sa simtiti sentimente profunde caci de abia incep eu sa simt dar puteti foarte buni prieteni si dupa ce treci de 13 ani si ceva puteti fi si iubiti foarte buni daca doresti sper sa reusesti. va saluta petru

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Binenteles ca ar trebui sa vorbesti cu el, si daca ceilalti prieteni iti spun sa nu te intalnesti cu el nu-i asculta fa ceti zice inima ta mai intai de toate atragei atentia, vorbeste cu el, apoi vezi ce a iesit te va indragi cu siguranta am mai incercat eu asta sa amers doar sunt fata!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa fim sinceri! cu toti am fost ''indragostiti''in copilarie, dar eu cred ca copii din zilele de azi i-au lucrurile prea in serios.Nu te supara draga mea dar esti prea mica sa ai un iubit.Nu te grabi o sa ai timp toata viata sa ai iubit, sot, prietenii! Mai bine acu profita de copilarie asta e mai scurta.