In primul rand trebuie sa respecti ce-ti spun parintii. Discuta cu ei si promite-le ca nu se va mai repeta. Arata-le ca-ti pare foarte rau pentru necazul cauzat. Nu cere vreo rasplata pentru asta, cateva zile comporta-te exemplar si sunt sigur ca o sa ridice toate interdictiile. Bineinteles ca si in continuare trebuie sa te comporti bine.
Succes si numai bine!
Lasa-l naiba de telefon, de asta iti arde tie? Poate o vara fara telefon, calculator si TV te va invata ce inseamna macar un pic de responsabilitate.
Tot ce scrii mai sus imi demonstreaza ca am dreptate. Da-mi argumente ca n-am dreptate. Spune-mi cate ore o ajuti pe mama ta in gospodarie, cate responsabilitati iti asumi, cum nu ti se intampla niciodata sa iesi din cuvantul parintilor, ce rezultate ai la olimpiade, cum rspecti cu strictete ce iti spune mama ta si niciodata nu o minti, inseli, nu uiti sa-i spui lucrurile pe care le faci, te porti in fiecare clipa in asa fel incat sa fie mandra de tine si sa nu aiba nimic sa-ti reproseze. Tu insa o minti (ceea ce este ingrozitor si nu se face absolut niciodata in fata parintilor), furi parola pe ascuns (ceea ce este absolut de neinteles) si consideri telefonul mai important decat cuvantul mamei tale (care ar trebui sa fie sfant). Nu ti-e deloc rusine?
Tu, stiind ca mama ta este asa de grijulie si panicoasa, trebuia sa ii spui ca vei lipsi putin de acasa.
Spune-i ca iti pare rau sai ca nu ti-ai dat seama cum a trecut timpul de repede...si ca ai crezut ca te vei intoarce repede... spune-i ca de acum vei avea grija sa o anunti cand mai pleci undeva. oricat de aproape ar fi si rog-o ac macar la telefon sa te lase sa mai vorbesti
Eu in locul tau nu mi-as face griji. daca s-a speriat ca nai sunato ar trebui sati lase telefonul si daca nu til lasa ce? nu te poti distra si fara. intallnestete cu prietenii
Pai, le-am mai spus de multe ori ca nu se va mai repeta, si deageaba l voi zice acum, ca nu vor crede Dar va multumesc pentru raspunsuri foarte mult, si mai astept si altele, cu alte idei
Cerele iertare si promitele ca nu se va mai repeta, si ca totusi meriti o a 2 sansa,
te va lasa cu timpul...