| Popescu_Andra_1997 a întrebat:

Buna am 12 ani. Locuiesc cu mama, sora mea de 3 ani și bunica.Tatal meu a decedat în urmă unui accident. Bunica are niște probleme mentale.Mai mereu ne certam. Mereu ne amenință că pleacă și dacă pleacă nu o sa aibă cine să stea cu sora mea. Acum ne-am certat nu vrea sa plece... Cum sa îmi cer scuze ca sa ma ierte... Am încercat să îmi cer scuze dar nu m-a iertat. Ce pot sa fac?

3 răspunsuri:
| danay72 a răspuns:

Demonstrează prin comportamentul tău ca te-ai schimbat și ca ești o persoană demna de încredere. E bine sa o respecți, pentru ca e mai învârstă și are grija de voi.

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns:

Mai las-o in apele ei, nu insista pe moment si poate isi mai revine. Esti prea mica sa iei grijile astea pe umerii tai si nu poti face prea multe. Incearca sa fii calma, toti batranii sunt dificili. Poate ar fi bine sa consulte un medic, sa va invete si pe voi ce / cum sa faceti cu ea. Daca are rautati incearca sa nu-i arati ca te afecteaza pentru ca asta o incurajeaza, ii da satisfactie sa continue. Daca vede ca nu va temeti de amenintari se lasa singura pagubasa. Daca incerci sa aprinzi o carpa si vezi ca e uda si nu se poate nu renunti?

| TerenteFTW a răspuns:

Si daca pleaca unde se duce? Tu doar fi politicoasa cu ea si incearca sa o ajuti daca iti cere asta(fara sa te faca sclava ei)