Nu trebuie sa-ti fie rusine!
Azi e sambata,te oferi sa ajuti pe mama ta la gatit.
Si stati de vorba si voi, ca fetele! Initiezi o discutie ceva de genul,, Stii mami, poate tu ai observat, dar am crescut.Nu mai sunt fetita.De doua zile mi-a venit ciclul si am nevoie de sfatul si ajutorul tau.Nu vreau sa ma informez de altundeva pentru ca stiu ca tu imi poti da cele mai bune sfaturi.
Buna
Draga mea, in astfel de situatii, nu ai de ce sa simti rusine, din contra, este veva normal asa cum este si n ormal sa vorbesti cu mama ta.
Totusi daca iti este rusine, ii poti lasa un biletel/trimite-i un mesaj pe telefon.
O zi frumoasa sa ai
Simplu si la obiect. "Mama am nevoie de absorbante" De acolo o sa stie ea despre ce e vorba
Te duci la ea si ii spui "mami, mi-a venit ciclul!". Mai tarziu sau mai devreme tot o sa observe. In plus, daca pana si de mama ta iti e rusine... Naspa
Nu trebuie să îţi fie ruşine, este mama ta. Dacă nu îi spui o să îţi dea seama şi singură când o să vadă coşul de rufe.
Du-te şi spune-i că ţi-a venit menstruaţia, o să îţi spună ce ai de făcut în astfel de situaţii şi despre igienă.
Pur si simplu, pe baza unei discutii despre fete si ingrijire ii spui asa:
Mama, tie ti-a venit ciclul la o anumita varsta, nu-i asa?! Si mie mi-a venit pe data (zi data).E normal?! Ma poti ajuta?! Tu stii cel mai bine!
Uite si un link:
www.noifetele.ro
Sper ca te-am ajutat!
:-*
"Mamiii...ieri mi-a curs sânge din păsărică, te rog explică-mi cum se procedează."
Asta ar trebui să-ţi rezolve problema, doar eşti femeie acum.
Ti s-a parut dificil sa discuti cu ea? Acum esti la prima menstruatie, simti ca te-ai schimbat in vreun fel?
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: