| AlexShadow26 a întrebat:

Buna am 12 ani si imi place de o fata de tot 12 ani problema este ca nu stiu cum sa-i arat asta de vb rar se intimpla uneori ma evita si odata am intrebat-o daca vrea sa vina cu mine la ziua unui amic si mi-a zis nu oare ce sa fac sa aflu daca ma place sau nu?

Răspuns Câştigător
| withoutmoney a răspuns:

Baga`i id de mes stai de vba putin cu ea.Pe mess daca nu vorbeste asa cum te astepti nu inseamna ca nu te palace. Apoi vezi comportamentul ei fata in fata daca iti zambeste inseamna ca ai sanse sa te placa si f aurmatorul pas dar nu pe mes ci tot fata in fata.Nu ii cere prea mult daca crezi ca nu ai ce sa ii oferi.Nu ii zi daca iesi cu mine la un suc! ceva mai discret gaseste o activitate comuna unde ati putea merge aman2 te gandesti tu la ceva. Daca te-a refuzat nu inseamna ca nu i palce de tine, ea poate nu se simtea comod sa vina.Bafta!

6 răspunsuri:
| DianaScorpio a răspuns:

Ce sa faci sa afli daca te place sau nu? Sa o intrebi.
Provoac-o la o discutie deschisa despre acest subiect si explica-i cum sta situatia. Unul dintre cele mai importante elemente in orice relatie este comunicarea.

| Reyskate99 a răspuns:

Incearca pa mess.si eu am fost in aceeasi situatie si fata in fata n puteam vb nici cum.pe mess am reusit sa-i spun ce simt pentru ca nu aveam emotii pur si simplu.numa ca mie mo zis nu

| CocaCola123 a răspuns:

Sa atragi o fata care ti-e amica... pai se poate.dar tu trebuie sa stii cel mai bine cum sa o faci! doar ai spus ca iti este amica nu? trebuie sa stii cum s-o cucerestihappy, sa-i intri pe sub piele. totul e posibil mai ales daca si ea poate te place :X Invit`o la inghetate, da`i flori sau ascult-o cand are probleme, fii umarul pe care sa planga si o sa vezi ca o sa remarce ca o placi! love struck in cazul meu asa ar merge insa tu stii ce`i palce ei! :X nu? Succes!
1.Sa-ti dea id de mess, numarul de telefon
2. Vorbeste si tu cu ea pe mess,la telefon, faceti o plimbare afara prin parc, pe strada happy
Funda?big grin

| alice_3838 a răspuns:

Incearca sa vb cu ea, imprietenestete cu ea prin niste prieteni comuni sh iesiti undeva, sa'i arati ca esti de treaba, sau incearca sa faci rost de nr ei de tel, trimite'i un sms cu pretextul ca ai gresit nrul si intra in vb cu ea! sper ca ti'am fost de ajutor! Bafta! sa'mi spui cum a mers!

| Anonima_1885 a răspuns:

Pai parerea mea ar fi sa vorbesti cu ea ori face to face, ori la telefon happy ii explici ca o placi si o intrebi daca sentimentul este reciproc.happy

| Marian_Bogdan_1993 a răspuns:

Intrebi pe unul dintre cei mai buni prieteni ai mei.