Spune-i ca esti virgina. Daca te iubeste va intelege si iti va spune ca te asteapta pana cand esti pregatita.Mult succes. Iati inima in dinti si spune-i. Te va intelege daca te iubeste si daca te lasa balta inseamna ca nu te merita.Nu te iubeste. Sper sa primesc funda.
Spune-i pur si simplu ca nu te simti pregatita si ca il rogi sa te mai astepta cativa ani. daca tine la tine, te va intelege si va accepta.
Doamneee!
Si tu vrei sa cred asta?
Las'o balta, scumpo.
Esti mult prea mica.
Incearca sa iti concentrezi creierasul tau pe altceva, cum ar fi scoala, incepe sa scrii, sa desenezi, sa asculti muzica dar BAIETI?
Sa fim seriosi. SEX?
oo. si incearca sa pui intrebari reale pe TPU.
Sa te inteleaga... spune'i ca esti virgina si ca daca nu vre'a sa te piarda sa inteleaga lucrul acesta
E prea devreme.Organismul tau poate avea de suferit.Organele tale sunt inca in crestere, si pe parcurs o sa iti afecteze sanatatea. Daca te iubeste cu adevarat te va astepta, daca nu alta alternativa nu avti decat sa va despartiti.Imi pare rau.Acum alegerea este a ta. sper ca te-am ajutat:X
El are 15? vrea sex? trimite-l dracului! el stie ca tu ai 12 ani apu ce mai vrea... tieiti trebu un play boy din asta? nu te supara iti zic parerea mea de 12 ani jum!
Doamne fato ai 12 ani tu nu gandesti? mama da m'as duce direct la masa sa'i spun ce are odrasla sa in cap. nu pot sa cred. desparte'te de ellllllll. Dar, daca ai pus intrebarea aici, inseamna ca esti nehotarata.parca ai vrea, parca n'ai vrea. incredibil ce copii aiuriti in zilele astea. dooh
Ca esti prea mica, pentru a face chestia asta...si nu esti pregatita...in orice caz daca o vei face protejeaza-TE!
asa devreme?
daca te iubeste cu adevarata. te va astepta.
dar daca insista sh tot insista...sh iti spune ca daca nu faceti se va despatti de tine`.
atunci.
el e cu tine` doar pentru sex
asa ca
mai bine lasa`l:*
Pai 12 si 15 ani...nu e cam devreme? Cred ca ar fi bine sa mai rabdati putin. Spune-i ca inca nu vrei. Daca te iubeste, trebuie sa inteleaga.
DESPARTE-TE DE EL! Fato esti o copila! Vezi-ti de scoala...
Doamnee! Numai la sex va sta gandul!
Ca esti prea mica, si ca nu vrei acum.Si daca vrea sa astepte bine, daca nu tot bine
Eu zic sa iti vezi de copilaria ta, nu ti-o strica de acum. Esti mult prea mica.
Eu daca as fi in locu tau i-as zice ca nu, acum nu stiu conteaza si parerea ta, poate ca tu vrei.
Da am o intrebare, oare daca nu mai erai virgina m-ai faceai?
Si sfatul meu. nu mai postati intrebari d`astea idioate (e problema ta) te priveste doar pe tine, ar trebui sa fie strict secret, sau macar spune-i unei prietene bune cere-i parerea. Da nu mai postati intrebari aiurea
Ca esti prea mica, iar el de asemenea. daca nu ti respecta decizia nu te iubeste, pentru ca altfel ar intelege
Mama sunteti prea mici mai fetelor de la varsta asata gagici si viata sexuala?! serios acum eu te sfatuiesc sa iti vezi de treaba ta si sa lasi baietii si chestiile aste deoparte
Ii explici ca nu esti pregatita si ca esti prea mica ca sa faci asta
daca te iubeste te va intelege si te va astepta cat este nevoie
Funda/?
Gandeste si tu un pic, silly little girl! La varsta asta nu ai toate organele dezvoltate.In locul tau as fi spus "Nu! Categoric!". Si ce daca se va desparti de tine daca zici 'nu'? Exista multi baieti in lumea asta(anywayzz, la varsta ta nu iti trebuie prieten.)
Si daca dupa posibilul act sexual te vor duce ai tai la ginecolog pentru un control de rutina? Vor afla ca nu mai esti virgina si esti posibil gravida!
Asa ca.Ai grija, fetito!
(lol, la varsta ta ar trebui sa te joci sotron in fata blocului)
Exact in aceeasi situatie sunt eu dar numai ca eu am 11 si el 15 dar inca nu mi-am luat inima in dinti sa ii spun dar dupa sfaturile care leai prm imi voi lua inima in dinti si ii voi spune acum Succes si tie
Ii zici ca nu vrei pentru ca esti virgina si nu esti destul de dezvoltata nici psihic nici fiziologic pentru a intretine o relatie sexuala. Doamnee, azi maine faceti sex de la 7 ani, va stricati copilaria si corpul.
E prea devreme! in plus, dupa cuvintele tale inteleg ca nu prea ai dorinta... ia-ti inima in dinti si spune-i pur si simplu : Nu doresc acum si gata!
Nu te grabi...toate trebuie facute la rindul sau...
Nu vrei pentru ca esti virgina? pai si peste 3 4 5 10 ani nu vei vrea tot pentru ca esti virgina?" motivul este altul si tu l stii f bine...eu cred ca prea devreme.si prietenul tau e cam inconstient