| RainbowChaser a întrebat:

AM 13 ani, am numai 10 la scoala...imi place de un baiat ceva mai mare ca mine, cunosc multe persoane, care sunt prieteni sau colegi cu el, nu ma cunoaste bine, poate ma stie din vedere, cand i-am dat add p mess mi-a dat ignore, nu-s tiu ce sa fac? dau fundabig grinwinking

Răspuns Câştigător
| Turquoise a răspuns:

Bunahappy
Poate ti'a dat ignore ca nu stia cine esti, sau avea un moment mai prost.Ai putea sa mai incerci.
Problema ar fi si varsta lui, sunt unii baieti care nu s'ar uita la o fata de 13 ani(uneori depinde si de cum arata fata, comportament, cat de sociabila e, daca e mai rebela sau nu).
Probabil toata lumea o sa iti spuna sa te ocupi de scoala, dar eu zic sa mai incerci.Imprieteneste-te cu o persoana din acelea pe care le cunosti, colegi, prieteni cu el, poate asa te vei apropia si de el.

7 răspunsuri:
| ATHOS a răspuns:

Draga mea, ocupa-te de scoala. Esti singura care vei avea de castigat(nu ma refer la note). O sa fie vreme suficienta si pentru baieti!
Bafta!

| maryana5 a răspuns:

De ce ai inceput cu " am numai 10 la scoala "? Are vreo legatura? Nu inteleg.

| katala a răspuns:

Ceva mai mare? Cam Cat?
Daca nu te stie ce pretentii ai?
Un sfat : continua sa iei 10 la scoala inca cativa ani, si vei putea sa "ai" orice baiat vei dori; inclusiv pe el. Iar daca e sa fiti impreuna veti fi si peste 20 de ani; iar daca nu, nu. Asta e viata!

| Stefania a răspuns:

Buna! Asa am patit si eu`straight face. Cred ca de aceea a facut asa ca nu ai vru sai spui cine esti, iar daca nu atunci nu-i pasa`straight face

| RainbowChaser explică:

El e mai copilaros, s nu e ff mare de inaltime si e cu 2 mai mare ca mine **** am uitat sa precizezbig grin

| MaaYa a răspuns:

Daca e de la tine din scoala e bine. daca nu... aatunci poti face un sg lucru : poti sa vb cu un coleg sa vb ca el si sa mergeti intr-un parc. si sa vorbiti face 2 face. ii marturisesti sentimetele tale si vezi cum reactioneaza.succestongue

| paty70926 a răspuns:

Si eu am 13 ani. Si mie mi-a placut de un baiat mai mare care era in clasa cu verisoara mea. i-am propus verisoarei mele sa iesim toti trei. apoi i-am spus ce simt.si el simtea la fel. am fost impreuna si asta a fost. incearca si tu :X