Joacă de copii la varsta ta.
Si care e intrebarea? Cat timp ti-a luat sa scrii asta?
O relație dintre un băiat și o fată, dintre un bărbat și o femeie, se face doar cu scopul căsătoriei.
Dacă relația nu are scopul căsătoriei atunci toată munca și tot efortul de a fi împreună vor fi în zadar.
Tocmai de aceea relațiile de felul acesta se fac doar atunci când amândoi sunt pregătiți din toate punctele de vedere pentru căsătorie.
Tinerii, și mai ales adolescenții nu știu cum să administreze o relație, nu știu ce să facă atunci când apar situații neașteptate. Școlile sunt pline de suferință, de inimi frânte tocmai din cauză că tinerii nu știu ce și cum să procedeze într-o relație.
Dragostea între adolescenți este ca și un cuțit cu care se joacă doi copii mici. Ei nu știu cum să procedeze și negreșit se vor răni între ei unul pe celălalt. Orice cuplu, orice prietenie, orice relație în care a existat suferință dovedește lipsă de maturitate. O astfel de relație este ca acel cuțit în mâinile unor doi copii mici.
Nu căuta prietenii de felul acesta la vârsta ta; nici tu nu știi cum să procedezi, și nici celălalt nu știe ce să facă. Vă răniți între voi, influențați mai mult sau mai puțin de cei din jurul vostru. Mai târziu sau mai devreme el va dori să se culce cu tine și vei avea copii la vârsta ta. Sunt multe fete care au copii la 14 - 16 ani.
Sfatul meu este să ieși din această relație toxică și până nu vei fi pregătită pentru căsătorie, nu mai intra într-o altă relație.
Corect! De invatat (macar sa scrie) o sa invete la pensie?
Da și el are 13 ani nu scrie dacă nu stii
Ce am scris eu si ce-mi raspunzi tu desi n-am vorbit cu tine? Si daca are 13 ani? Aia nu inseamna ca nu trebuie sa invatati carte. De iubit aveti timp toata viata. Pun pariu ca peste 2-3 ani o sa fii cu altul. La 13 ani banuiesc ca ai trecut de clasa a III-a ca sa inveti sa scrii! Gresesti si cuvintele si topica. Nu stii cand sa pui virgula si nu stii ca orice propozitie sau fraza se incheie cu un semn de punctuatie. Vai si amar!
Ba v am cerut un sfat despre asta NU O EXPLICATIE CA PARINTI ORICUM SCRI DEGEABA CA NU MA AJUTA EU VOIAM AJUTOR NU DISCUTI CA BATRANI și scriu cum vreau eu dacă am chef pun și, dacă nu nu!
Asta e! Unei persoane anume poti sa-i spui orice ca nu va intelege. Fiecare cu nivelul lui. Vai si amar! Voi veti ajunge sa conduceti tara asta si mi-e teama ca se va alege prafului! Ma bucur ca eu nu am sa mai fiu pe aici. Sa fii sanatoasa!
Daca nu ti mai place de el mai bine te desparti. Cat deapre ceilalti copii din alte grupuri, toate trec daca ai rabdare si nu pierzi energie sa le demonstrezi ceva. Cei 14 lei sunt o suma destul de mica pe care ii poti inapoia. In legatura cu ce au scris ceilalti utilizatori, au si ei motivele lor, la 13, 14 ani lipseste experienta dar in timp o vei capata, trebuie doar sa ai grija de tine sa nu exagerezi in anumite situatii, si sa nu ti se para ca taiesti drame, indiferent de situatie toate au rezolvare si toate trec.
Mulțumesc mult de explicații ai dreptate am rezolvat eu, și de experienta am trecut și prin actul sexual cu un minor ca mine la aceeasi vârstă de experienta pot avea și știu ce e aia protejare și grija nu sunt ca orice copil simplu am trecut prin greutăți ce nici un adult nu va înțelege cum a fost cu Violeta aia în loc sa explice frumos și ca și cum ar înțelege dar nu ai cui sa I explici efectiv e ca pe comunism asa sunt toți și e enervant nu știe vremea de acum și nu va știi nici o data ca nu va înțelege ca să știe
Tu nici sa scrii nu stii ce sa ne asteptam sa intelegi ceva!