Psihologul ăla clar nu era profesionist. Caută alt psiholog sa îți deslușească 100% Problema.
Problema ta își are undeva rădăcinicile. Nu te mai jigni singura, fiecare om are probleme lui, oricât de absurde pot părea, totul are o rezolvare.
Nu am inteles faza cu,, Dupa parerea mea se pupa numai cand esti într-o relatie nu asa mama sau tata fiica". Parintii nu au o relație? Ei nu se pot săruta? Când doi oameni se căsătoresc și au copii, sa înceteze și intimitatea lor sau cum? Trebuie sa îți schimbi viziunea asupra lucrurilor de genul. Relația dintre părinții tai nu te privești, ci doar relația ta cu mama, relația cu tata. Asta o știu de la propriul meu psiholog. Tu singura nu îți poți schimba aceasta perceptie peste noapte, la ce repulsie ai fata de apropierea dintre părinții tai, numai un psiholog te va putea ajuta, nu unul care spune ca nu înțelege. Psihologii sunt ca doctorii, studiază diverse ramuri, sunt specializați pe o anumită categorie, nu poti avea rezultate de la 7 psihologi, o adevarata conexiune vei avea numai cu unul. Și eu am mai avut un psiholog înainte cu care nu aveam nicio treaba, însă, am dat de unul potrivit și și-a făcut treaba.
Asta te statuiesc sa faci, singura și cea mai buna soluție, psihoterapie.
Faci din ţânţar armăsar. Te complici fără rost. Ocupă-te de lucrurile care te privesc personal, la lecţiile pentru şcoală, la o mai bună cultură generală, la relaţiile cu tineri de vârsta ta - chestii de genul ăsta. Relaţiile sau motivele pe care le au adulţii le vei înţelege mai târziu. Toate la vremea lor.
Daca parintii tai nu se iubeau cine nu mai scria astazi aici?
Problema este clar la tine, de ce nu iti faci prieteni?
Eu cred ca tu esti dinaia care se plange de orice deci ti as recomanda sa incerci sa le zici lor ca sa nu te mai deranjeze
Probabil ai un blocaj emotional sau o trauma din copilarie care te face in primul rand sa nu ti poti exprima sentimentele.Cauta un psiholog mai bun si incearca sa rezolvi problema.