| Tasya05 a întrebat:

Am 13 ani, si vreau sa fug de acasa! O urasc pe mama! E o scorpie rea! Pur si simplu, m-am saturat de viata mea mizerabila! Niciodata nu ma lasa sa fiu si eu ca ceilalti... Sa pot sta cat vreau afara, sa pot sa ma duc unde vreau... NIMIC! De ieri sunt certata cu ea, si nici pana azi nu am vrut sa ii vorbesc! Mi-a spus ca nu sunt cu nimic de folos in casa si ca nu am niciun rost in casa aia. Cuvintele astea au durut enorm. Si, m-am gandit, daca tot nu am niciun rost in casa aia, de ce as mai sta acolo? Oricum, stiu ca nu ma suporta. Si ca o iubeste pe sora mea mai mica de 125866617842354237 de ori mai mult crying. Singuri de care o sa imi para rau, vor fi tata si bunica, care stiu sigur ca ma iubesc enorm, pentru ca ei stiu sa imi arate asta. Dar, scorpia de mama, a reusit sa il intoarca si pe tata impotriva mea crying. Nu mai suport! Azi am plans toata ziua, si nu vreau sa imi cer scuze! Va rog, un sfat! Credeti ca, fugitul de acasa este singura solutie?crying.

Răspuns Câştigător
| WannaMore a răspuns:

In niciun caz. Scumpo, crede-ma, si eu am o sora mai mica, si de fiecare data cand da cu vreo jucarie de pamant (are obiceiul asta foarte prost) si sunt si eu prin preajma, pe cine crezi ca dau vina parintii mei? straight face Deci stiu cum e, trebuie sa fii responsabila, intelegatoare, ce mai, facem o munca de dadaca si nici macar nu suntem platite. O vreme si eu am facut pe rebela, dar apoi mi-am dat seama ca mamei mele nu-i convine sa dau vina pe faptul ca am o sora enervanta. Asa ca am inceput sa ma stapanesc si sa fiu diplomata, cand mama e enervata prefer sa ma duc in camera mea si sa stau acolo, decat sa ma apuc si eu de cearta. Importanta e impresia, sa fii zambitoare si amabila. Cand vine acasa de la serviciu, de exemplu, sa te vada cu sora ta (nu conteaza ca tu te-ai repezit sa stai langa ea numai 1 minut, adica pana a intrat mama ta pe usa). Faptul ca va vede impreuna cand vine acasa o va face sa fie mai ingaduitoare cu tine si, cu timpul, cred ca te va lasa si pe unde vrei tu. Te pup si sper ca ti-am fost de ajutor! :* Funda?

136 răspunsuri:
| GirlDeny347 a răspuns:

OK, ai dreptate si nu ai dreptate. Fugitul de acasa nu e o solutie. Sunt sigura ca undeva acolo in sufletul acela de scorpie laughing este o mica parte care te iubeste si nu vrea sa fugi de acasa. Si gandeste-te bine daca fugi de acasa unde te vei duce? ce vei manca? ce se va intampla cu tine? Recunosc si eu ma cert adeseori cu mama mea si m-am gandit sa fug de acasa dar nu am facut-o ca stiuam ca ma va gasi si cine stie ce mi s-ar intampla. Deci cum am zis eu ma mai cert cu mama mea dar ne impacam. Chiar daca mama ta zice astea nu ar avea curaj sa te atinga pentru ca ea te-a facut. Uneori si mama mea ma face lenesa si grasa dar ne impacam mereu si stiu ca ea ma iubeste enorm. Si da uneori simt ca o iubeste pe sora mea mai mica cel mai mult si pe mine nu dar nu e adevarat. Odata m-am suparat asa de tare incat m-am ascuns de ea vreo ora in poiana de langa casa mea dar am venit inapio si ea afost tare fericita se ma vada, deci sfatul meau: fai o surpriza:cumpara-i ciocolara, flori, fa-i curat in casa si va vedea de farnica esti si va veti impacawinking.

| MegaProXtreMm a răspuns:

Te inteleg cam perfect..Numai ca eu nu am o sara, am un frate...Si lucrurile stau la fel... Oricum am vrut si eu sa fug, dar n-am avut unde sa ma ducoh go on In fine, maicamea e o tampita

Alte răspunsuri
| Spataru_Cristina_1998 a răspuns:

Uite mi s-a intamplat dar nu trebui sa fugi de acasa sa stii sunt parinti tai si chiar daca nu se vede ei te iubesc enorm de mult eu nu pot crede ca pe sora ta o poate iubi mai mult te iubeste la fel de mult
Dar sa stii ca fugitul inrautateaza lucrurile si nu e o solutie pentru ca parinti tai s-ar putea ingrijora si lucruri si mai rele

| ionutcelmare123 a răspuns:

Daca vrei sa fugi de acasa ia nr meu de tel vb si rezolvam poti sta la mine pana te pui pe picioare oricum sunt singur in casa si nu am companie asa ca te primesc cu portile deschise eu am 15 ani si nu mai am parinti deci is singur pe lume stiu cum e uite nr de tel 0754462832

Alte răspunsuri
| Scumpika2004 a răspuns (pentru BlaaBlaa):

Sunt de acord cu tine BlaaBlaa!

Alte răspunsuri
| MrLove4ever a răspuns:

Nu pleca de acasa. Sunt sigura ca mama ta te iubeste happy Crezi ca o iubeste mai mult pe sora ta pentru ca e mai rasfatata. Am si eu un frate mai mic, il iubesc enorm. Imi iubesc familia. Si eu eram de multe ori suparata dar am inteles ca daca el e mai mic trebuie sa am grija de el. Ai grija de tine. Si nu are rost sa pleci de acasa. happy

| AaDrIiANaa a răspuns:

Si eu sunt in situatia ta si nu ma mai plang. Tu zici ca iti urasti mama nu? :O
Daca doamne fereste maine poimaine face un accident nu cred ca ai sta degeaba si nu ai plange pentru ca e mama ta ea nu iti vrea raul intelegeo si tu ca la varsta ta ar trebui sa intelegi ca cu doi copi nu ai cum sa faci si curateni si mancare sa speli sa ...mai stiu eu ce .....Umpic de curatenie ar trebui sa o faci ca nu iti cade nimic
Ziceai mai sus ca o iubeste mai mult pe sora ta ....Nu cred ca e asa sora ta e mai mica si ii trebui mai multa atenite si eu am un frate mai mare si parca mie mi se pare ca mama tine mai mult cu el dar nu e asa ne iubeste la egalitate. Si nu mai plange fii puternica si arata-i ca poti sa treci pestte
- Mai ziceai tu ca nu te lasa pana cand vrei tu pai normal daca epre exemplu te la asa afara pana la 20:30 si dupa sa vii in casa arata-i ca esti mai desteapta si vino cu 10-20 de minute mai devreme si ajut-o la treaba si mai vorbeste cu ea cerei pareri...

Eu sper ca sfatul meu te va ajuta! happy

| Popa_Stefan_1990 a răspuns:

Te cred mama mea ma uraste mi-a spus cuvinte care mau durut asa ca nu am ce sa ma fac daca il iubeste mai mult pe fratemiu de 18 ani

| MiculUsar a răspuns:

Huh mama imi zice mie : Nu esti bun de nimic, esti inutil, iar eu i zic ca nu-mi pasa. ar trebui sa nu mai pui atata suflet e vina ta.

| iulica138 a răspuns:

Mai bine stau dreacu acasa, poate ca nu o suporti dar iti zic ca mai bine stai intr-o casa decat sa stai pe strazi ca toti aurolacii care sunt violati laughing

| vladionut94 a răspuns:

Si dupa fugitul de acasa te aluturi boschetarilor de din gara de nord din Bucuresti sau crezi ca in filme unde au mai mult de castigat pe strada ps: ca sa rezolvi problema discuta cu mamicata gaseste motivul lasati amandoi orgolile de o parte si devenit mai open maint si daca sunteti ceva secta pocaiti, diavoli sau orce alta religie care va transformat fercirea in intr-un calvar lasatile toate si cautati o calea de mizloc laughing sau cautai un terapeut

| Mirel_Dobos_1999 a răspuns:

Ei, nu trebuie sa plangi ca parintii tai nu te lasa in pace. ai bine fa- le o surpriza.Nutrebuie sa fii suparata pentru asta deoarece timpul zboara rapid. Ai grija cum te porti cu parintii tai. Nu fugi de ACASA deoarece NU E CEA MAI BUNA SOLUTIE_++

| Mirel_Dobos_1999 a răspuns:

Ei, nu trebuie sa plangi ca parintii tai nu te lasa in pace. ai bine fa- le o surpriza.Nutrebuie sa fii suparata pentru asta deoarece timpul zboara rapid. Ai grija cum te porti cu parintii tai. Nu fugi de ACASA deoarece NU E CEA MAI BUNA SOLUTIE_++ SUNA LA 116111, Si ASOIATIA OPILULUI ITI A SARI IN AJUTOR, PE cURAND:

| Tatiana_Tani_1988 a răspuns:

Nu ai de ce sa fugi de acasă din motivul asta! Parintii mei sunt divortati si acum mama mea are un prieten care mă bate si îmi vb urat cu toate astea mama nu observa sa ca nu ai altceva de făcut decât sa suporti situatia! Nu e bine sa muti bagi in seama parinti! EU in familie sunt cea mai mica si din potriva daca se întâmplă ceva sora mea mai mare da vina pe mine cu toate ca eu ii zic mamei ce sa întâmplat nu mă crede! Si iti zic daca fugi de acasă nu o sa planga ca ai fugit si o sa fie foarte îngrijorări si apoi vei mai lua si bătaie!

| 49ers a răspuns:

Buna.Tu ar trebui sa incerci sa uiti ca te-ai surat pe mama ta si sa incerci sa o faci sa se razgandeasca in legatura cu libertatea per care ti-o doresti

| awa2014 a răspuns:

Pai nu cred ca fugitul de acasa e o solutie. Eu spun sa ii lasi in pace si sa astepti sa implinesti 18 ani si sa pleci de acasa. Si eu am niste probleme serioase cu tata, adica il urasc, ma uraste, simplu. Dar am incetat sa il urasc pentru ca pana la urma ii tatal meu si n-are rost sa o fac. Uite poti sa incepi sa te faci rockerita, sa asculti rock, metal, screamo. Iti dau o melodie: https://www.facebook.com/....../photo.php Te vei simti foarte bine ascultand acest gen de muzica pentru ca iti exprima starea: URA. Ma bucur ca te-am ajutat! :)

| Catalina_Ella_2000 a răspuns:

Buna....Nu trebuie sa fugi de acasa, pana la urma este mama ta chiar daca este o scorpie.In adancul inimei ele te iubeste. Cerei un sfat bunicii tale. Bafta!

| Razvy998 a răspuns (pentru WannaMore):

Ma bucur foarte mult ca i-ati sarit in ajutor fetei! FELICITARI!

Alte răspunsuri
| Madalin_Oniscu_1985 a răspuns:

Daca pleci ori cum nu va observa si stiu cum te simti am un tata care zice la cum iti zicea mama ta tie dar bine ca am scapat de el

| lc13cm3 a răspuns:

Da' inteleg dar totusi ..nu poti sta afara toata noapte(De la 12 la 5 dimineata) si nu toti copii merg unde vor... -_-.da, da ar trebui ..esti inutila. Si orinde vrei cat vrei?!straight face E ca si cum te-ai plange ca nu-ti ia Iphone 6 straight face -_- Oricum tu de asta crezi ca nu te suporta? Adica nici pe mine nu ma lasa....sa merg singura pana la capatu' lumii straight face

| lc13cm3 a răspuns (pentru Catalina_Ella_2000):

Exact! Faptul ca nu o lasa unde vrea cand vrea este pentru ca vrea s-o protejeze... adica daca nu i-ar pasa de ea ar lasa-o sa plece oricand oriunde pentru ca nu ia-r pasa daca i se intampla ceva si restul poate are ea motive! ^_^

| lc13cm3 a răspuns (pentru WannaMore):

Dar nu cred ca tu erai mai presus la varsta ei straight face...

| lc13cm3 a răspuns (pentru WannaMore):

Sa fiti platite?! laughing... Pe mama ta a platit-o cineva ca a avut grija e TINE?! straight face Sau tu de ce nu o platesti? laughing ...Si oricu cred ca ai deja:calculator, telefon.etc. la ce-ti mai trebuie bani? straight face

| Loveme08 a răspuns:

Fi atenta!
Daca fugi va fi mai rau discuta cu parinti tai te ajuta trebuie sa te versi!

Alte răspunsuri
| robbycutumeu a răspuns:

Nu iti f-a ganduri proaste, incearca sa ii spui mamei tale ce simti, daca asat nu merge inseamna ca ori ai prieteni rai si din astea sau...nu te lasa pnetru ca faci prosti in cel mai des caz, dar nu trebuie sa pleci de acasa.Roag-o sa te ierte si sa iti fie alaturi, daca asa nu merge ii o scorpie big grin