| Tasya05 a întrebat:

Am 13 ani, si vreau sa fug de acasa! O urasc pe mama! E o scorpie rea! Pur si simplu, m-am saturat de viata mea mizerabila! Niciodata nu ma lasa sa fiu si eu ca ceilalti... Sa pot sta cat vreau afara, sa pot sa ma duc unde vreau... NIMIC! De ieri sunt certata cu ea, si nici pana azi nu am vrut sa ii vorbesc! Mi-a spus ca nu sunt cu nimic de folos in casa si ca nu am niciun rost in casa aia. Cuvintele astea au durut enorm. Si, m-am gandit, daca tot nu am niciun rost in casa aia, de ce as mai sta acolo? Oricum, stiu ca nu ma suporta. Si ca o iubeste pe sora mea mai mica de 125866617842354237 de ori mai mult crying. Singuri de care o sa imi para rau, vor fi tata si bunica, care stiu sigur ca ma iubesc enorm, pentru ca ei stiu sa imi arate asta. Dar, scorpia de mama, a reusit sa il intoarca si pe tata impotriva mea crying. Nu mai suport! Azi am plans toata ziua, si nu vreau sa imi cer scuze! Va rog, un sfat! Credeti ca, fugitul de acasa este singura solutie?crying.

Răspuns Câştigător
| WannaMore a răspuns:

In niciun caz. Scumpo, crede-ma, si eu am o sora mai mica, si de fiecare data cand da cu vreo jucarie de pamant (are obiceiul asta foarte prost) si sunt si eu prin preajma, pe cine crezi ca dau vina parintii mei? straight face Deci stiu cum e, trebuie sa fii responsabila, intelegatoare, ce mai, facem o munca de dadaca si nici macar nu suntem platite. O vreme si eu am facut pe rebela, dar apoi mi-am dat seama ca mamei mele nu-i convine sa dau vina pe faptul ca am o sora enervanta. Asa ca am inceput sa ma stapanesc si sa fiu diplomata, cand mama e enervata prefer sa ma duc in camera mea si sa stau acolo, decat sa ma apuc si eu de cearta. Importanta e impresia, sa fii zambitoare si amabila. Cand vine acasa de la serviciu, de exemplu, sa te vada cu sora ta (nu conteaza ca tu te-ai repezit sa stai langa ea numai 1 minut, adica pana a intrat mama ta pe usa). Faptul ca va vede impreuna cand vine acasa o va face sa fie mai ingaduitoare cu tine si, cu timpul, cred ca te va lasa si pe unde vrei tu. Te pup si sper ca ti-am fost de ajutor! :* Funda?

136 răspunsuri:
| MinionVlog a răspuns:

Te inteleg. Si eu am aceeasi problema cu tata. Chiar ma gandeam sa fug de acasa si sa plec la un prieten si sa raman acolo. Dar sunt parintii tai si te iubesc... Daca tot vrei sa pleci... pleaca si du-te la cineva care sti ca te primeste. Dar intoarcete acasa dupa ce te calmezi spune-i ca-ti pare rau si ca ce s-a intamplat intre voi e istorie. Eu asta as face. Pleci dar un interval de timp. Daca nu o mai iubesti nu stiu ce sa spun du-te la bunici. Daca ai tai au divortat du-te la tatal tau. Asta pot sa-ti spun din propria experienta.

| Adycristea23112 a răspuns:

Mai bine stai acasa si incearca sa rezolvi problemele nu mai ai 2-3 ani doar sa stai si atata mai ajuta si tu prin casa si o sa se rezolve problema. Spor la treabawinking

| FreyLike a răspuns:

Uneori si mie mama imi spune cuvinte care poate pe moment ma dor, dar imi dau seama ca este adevarat si ca are dreptate... Daca pare ca o iubeste mai mult pe sora ta, crede-ma, nu-i asa!

| FloriFloricaa a răspuns:

Nu e o idee bună findcă nu te poți întreține singură, lasă-i un timp mamei tale! N-o băga în seama, și dacă te lovește... Fugi din fața ei, și îi poți spune tatei, că te-a lovit findcă n-ai avut puterea necesară să-i vorbești, spune-i că nu mai poți...
Ăsta e sfatul meu! tongue

| FloriFloricaa a răspuns:

Nu e o soluție bună dacă pui la socoteală faptul că n-ai unde dormii, mânca sau altceva. Și eu am 13 ani și mama mă bagă în casă, findcă dacă stai până târziu pe drum îți faci renume prost și ești în pericol, gândește-te că pe drum poți da de oameni care să-ți facă mult mai mult rău. Crede-ma! Iar dacă e violentă (mama ta) sună la protecția copilului. 08008200200

Alte răspunsuri
| Bossu_Severin_1997 a răspuns (pentru Lamaitzza):

Gitul de acasa nu este o solutie incearca sa fii de folos mamei tale parintii tai te iubesc la fel cum o iubesc pe sora ta doar ca tu fiind mai mare asteapta mult mai mult de la tine decat de la sora ta cea mica. Incearca sa stai de vb cu amandoi inacelasi timp si vei vedea ca ajutand, vei duce o viata lipsita de griji.

| Norocosul23 a răspuns:

Ascultă frumişico.Chiar dacă postarea este în 2012 îţi voi scrie şi eu.Nu e bine să îţi părăseşti familia.Cu rele cu bune e mama ta.O iubeşte pe sora ta deoarece ea e mică şi tu matură. Credemă.Şi eu am fugit de acasă când eram mic şi nu m-am ales cu nimic.Mi-a fost dor de părinţi şi m-am întors acasă.
Tu daca faci chestia asta ea o să se îngrijoreze.Şi atunci o să fie mai rău. Încearcă să te înţelegi cu ea şi totul o să fie bine.Să ai o familie fericită şi zile fericite

| Maria_Andra_1997 a răspuns:

Te înțeleg și eu cred că părinții îl iubesc mai mult pe fratele meu dar dacă vei începe să vorbești mai mult cu ea vei rezolva, si eu am vrut sa fug dar am zis că nu are rost.

| MrBogdan14 a răspuns:

Pana la urma ai mai plec@t?

| Tudor_Maria_Alexandra_1990 a răspuns:

Incearca sa te stapanesti. Daca te stapanesti o sa vada ca esti mai cuminte si o sa te lase
Funda X?

| GN_Ciprian_1983 a răspuns:

Bună, dă-mi nr tău şi vorbim la telefon, nu rezolvi nimic figind de acasă, dar lasă-mi nr şi la telefon putem vorbi mai multe sau suna-ma uh 0742651371

| RoJapan a răspuns:

Hey da esti proasta ca noaptea

| Chiscaru_Andrei_1982 a răspuns:

Nu e bine sa fugi de acasa

| Flo27ro a răspuns:

Uite iti zic eu planul meu de fugit de acasa, pentru ca sunt in aceeasi situatie doar ca tatal meu e mort. Deci, gaseseste un loc pe care il mostenesti de la o bunica sau mai stiu eu ce. Apoi creeazati un business (eu am unul la 11 ani) si incearca sa ai un venit lunar de min 1000$, apoi du-te ia niste panouri solare ca sa nu te chinui cu facturile. Apoi pune toate lucrurile in bagaj si descurca-te, dar nu te pripi, caci sinuciderea este mereu o solutie