anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 14 ani.
De cam un an vreau sa fug de acasa. Motivele nu vreau sa le enumar fiindca sigur mi-ar lua prea mult timp. Nu am nevoie sa ma descarc, am facut-o deja. Idee e ca tot se invarte in jurul tatalui meu care, pe langa ca e super proetectiv, ma injura si ma face in toate felurile si il favorizeaza pe fratele meu de ani buni.
Nu vreau sa plec mult timp. O noapte e de ajuns. Vreau doar sa-i sperii ca sa inteleaga ce se mai intampla daca vor continua asa.
Stau in Botosani. Daca stiti locuri retrase unde as putea dormi, fara pedeofili sau ceva as vrea sa le aflu.
De asemenea as dori sa stiu cum sa fac sa ies din casa neobservata (si nu in timpul noptii).
As prefera raspunsuri de la persoane care trecut prin acest lucru, sau care cunosc pe cineva care a facut asta.
Nu vreau sa aud,, dar nu e bine/nu rezolvi nimic/vei agrava" etc si nici ca se va rezolva. Nu s-a rezolvat de vreo 6-7 ani, de ce acum? Ideea e pusa in cuie.

3 răspunsuri:
| Andwta a răspuns:

Tr sfatuiesc sa incerci sa vorbesti cu tatal tau. Intreaba-l de ce se comporta. Si ai mei ma insulta... Daca chiar vrei sa ii speri ti-as recomanda sa stai la un prieten/ă.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu am plecat de acasa la 15 ani cateva zile, ei se panicheaza, dar daca stau rau cu inima nu iti recomand sa pleci. Daca sunt sanatosi, pleaca. Oricum e greu sa schimbi ceva cu tatal tau, un tata isi iubeste copilul, nu il injura. La 18 ani ia-ti viata in maini si pleaca de acasa. Dupa ce se calmeaza o sa ii para rau si tu bineinteles ca o sa il ierti. Niciodata sa nu iti urasti tatal, indiferent ce face. Probabil are o trauma si se exteriorizeaza pe tine. Succes.

| danay72 a răspuns:

Dacă ti se intampla ceva, nu mai poti da timpul inapoi. Nu fugi de probleme, ci invata sa le rezolvi. Vorbeste cu părinții tai despre cum vezi tu lucrurile, dar când sunt bine dispuși. Sigur e o rezolvare. Fii puternica si matură și discuta cu ei. Nu uita ca un răspuns blând îndepărtează furia.