Asta se intampla si la mine.Numai ca cand tipa sora mea la mine de obicei si-o ia. Oricum toata lumea o place mai mult inclusiv bunicu si mi-o spune asta in fata. Oricum este normal sa te certi cu ei, da nu este bine. Oricum si la mine sunt multee conflicte
Nu esti numai tu i situatia asta, te simti exteriorizata de toata lumea, asa-i? este perioada de maturizare, acum trebuie sa dai dovada de stoicism si sa ti garda sus si sa nu lasa sentimentele negative sa te conduca, inainte de a face ceva sau a spune ceva este foarte important sa gandesti inainte de mai multe ori pana a zice sau a face, este foarte important sa fi tu stapana pe sentimentele si simturile tale decat sa fi sclava lor
Daaa! mai ales de la 14 ani pana pe la 17 jumate te vei tot contra cu ai tai!
Tu si fratele tau sunteti doua persoane diferite, cu pareri diferite, si petreceti mult timp impreuna deci e normal sa se intample asa, iar conflictele cu parinti tai sunt probabil din cauza ca te certi cu fratele tau. Si eu am un frate mai mare iar de cand a plecat la mare nu ma mai cert cu mama
DA. E foarte normal. Trec prin aceeasi faza de viata, sa spunem asa . Acum treci de la copil la un adolescent care are nevoile lui. Stiu cum e sa te certi cu parintii si fratele si nimeni sa nu te inteleaga. Dar e normal. Incearca sa vorbesti cu parintii calm si explicit ca sa va intelegeti. Iar cu fratele mai mare... pentru mine e imposibil sa ma inteleg cu el. Eu am 13 iar el 19. Dar nu il baga in seama daca iti zice ceva jignitor sau are chef de cearta. Toti fratii se cearta. Cum am mai spus e normal. Sper ca te-am ajutat. Funda? :*