| MyRu13 a întrebat:

Bunahappy! Am 14 ani si imi place de un baiat, nu ne cunoastem foarte bine insa cand vorbesc cu el pe mess parca ne'am jucat impreuna in aceias nisip. Vorbeste cu mine foarte deschis insa la scoala nici nu ma saluta. L'am intrebat de ce nu ma saluta si mi-a spus ca asa e firea lui deoarece nu'si da seama pe langa cine e trecut si i se intampla asta foarte des... eu il plac foarte mult si nu i'am spus lui asta si nici care'i prietene de'a mea foarte buna. Va rog ajtati'ma si nu va bateti joc.
Mulumesc anticipat:*!

Răspuns Câştigător
| Aaleexutzza a răspuns:

Bah:X pai nu poti stie mereu ce e in inima lui daca nu-i spui niciodata nu e rau sa-ty placa de cineva:X stiu cum ewinkingspune-i sau pune pe alceineva sa afle parerea lui despre tinewinking. apoi ii zici u ca bah vreau saty zic ceva dar nuty baty joc si din asteawhistling. imi placi:X.happy. si crede-ma va fi mai bine:X. te iubee:X

7 răspunsuri:
| marrr a răspuns:

Cand il vezi la scoala incepe si tu o discutie, spunandu-i de ceva iesit din comun care s-a intamplat in acea zi, ori ai luat o nota buna sau vei da un test si iti este frica. Probabil ca te place si el, daca vorbiti mult pe mess. big grin Scoate-l tu din lumea lui sau intra, comunicand si la scoala, desi e cam greu din cauza ca pauzele sunt scuuurtehappy

| Shery a răspuns:

Saluta-l tu prima la scoala! Leaga o discutie, transfera relatia online intr-una offline. Succes!

| Doddel a răspuns:

Incearca sa porti la scoala discutii cu el ca pe mess, saluta-l tu prima si vezi ce se intampla, daca nici atunci nu merge. intreaba-l care este problema, ia-l de mana si discutati o data pentru totdeauna.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spune-i ce iti place foarte tare de eol si el va intelege

| HaeRa a răspuns:

Incearca sa discuti cu el si sa-i spui c simti u pentru el si spune-i ca te deranjeaza comportamentul lui atunci cand sunteti la scoala.

| denisaadela a răspuns:

Hey... poate ca baiatuul este mai rusinos la fire mai ales daca te place acum nu trebuie sa-i spui ce simti tuh pentru el, baietilor le place o fata care nu se lasa atat de usor intelegii ce spun laughingdecy cand mergi la scooala saluuta-l si zambestei intr-un mod dragut astfel se va toopi duupa tine. SUUCCES :X

| ronnytzu a răspuns:

Hmm am un deja vu MyRu13