| BBeellaa a întrebat:

Am 14 ani si majoritatea prietenelor mele vor merge la discoteca la sfarsitul clasei a VIII-a. Daca ar fi sa merg m-as duce tot cu un grup de prietene ....Cum mi-as putea convinge parintii ca nu se intampla nimic rau daca merg?

Răspuns Câştigător
| SameMistake a răspuns:

Adica vor merge ele singure, sau te referi ca va fi un banchet organizat asa cum se face?
Daca vor merge ele singure, vor avea nevoie de un major sa mearga cu ele, nu prea te lasa in club minor fiind decat daca dai spaga sau ceva. Si de ce, daca sunteti mai mult fete, ati ales discoteca, care e mai periculoasa? Va puteti duce frumos la o terasa, oriunde altundeva, pentru ca distractie este foarte mare peste tot, in club chiar sunt mai putine sanse sa te distrezi cu prietenii la varsta ta... Cum vreti, era doar un sfat in afara subiectului. Daca este banchet organizat, sau petrecere privata(clubul sa fie inchiriat), atunci cred ca este ok si parintii tai vor avea mai multe sanse sa te lase. Pericolul nu este tot asa de mare ca atunci cand clubul nu este inchiriat.
Oricare dintre situatii ar fi(petrecere privata sau o iesire de-a voastra), daca tii neaparat sa mergi, vorbeste foarte matur cu ei, fa-i sa aiba incredere in tine, si fa un compromis. Le spui ca te pot duce si te pot lua din fata clubul ca sa te lase. Nu stiu cat de severi sunt parintii tai, asa ca ti-am dat acest sfat care merge cam in majoritatea cazurilor. Stiu ca poate nu iti place sa te duca ei sau sa te ia, dar uneori trebuie sa te mai si sacrifici daca iti doresti cu adevarat ceva.
Numai bine!

4 răspunsuri:
| BBeellaa explică:

P.S: adica nu acum la 15 ani si cv

| BBeellaa explică:

P.S. adica peste un an asta

| raducanumihaela a răspuns:

Incearca sa-ti convingi parintii sa aiba mai multa incredere in tine.

| ionutzicamariuca24 a răspuns:

Spune-le ca vine tatal unei verisoare de unei colege sau baga o poveste de genu' si te vor lasa!