| kidoo a întrebat:

Bunahappy...Am 14 ani si plac un baiat de 17 ani(aproape 18). L-am cunoscut la stadion si vorbesc cu el pe mess, insa mie imi place de el. Ce sa fac? Se intampla ceva ciudat cu mine. El nu e din acelasi oras, insa vine de cel putin 3 ori pe saptamana in orasul in care locuiesc eu.Help me please!

4 răspunsuri:
| sigmanet a răspuns:

Pai fa pasul. Ii marturisesti sau lasa-i de inteles ca-ti place de el. Iesiti impreuna, stati la un suc, prajitura...etc. si vezi daca si el simte la fel pentru tine.

| greg a răspuns:

Fa-l sa inteleaga ca il placi, fara sa i-o spui direct.Adica ii faci complimente, il intrebi de sanatate, vezi u happy
Daca n-o sa faca el pasul, il faci tu(dupa o perioada mai lunga-ex-1 luna). Daca nu vrea, il lasi in pace.

| JustMeFlory a răspuns:

Ii spui ca iti place de el...si vezi atunci ce sentimente are si el pentru tine(daca are)...si atunci veti vedea ce e de facut.

| allube a răspuns:

Nu cred ca ai varsta potrivita pentru intalniri.Cred ca cel mai bine e sa va limitati la discutiile pe mess.La varsta asta cazi foarte usor in capcana unuia de 17-18 ani care deja si-a inceput viata sexuala.Parerea mea!