Sunt de acord cu tatal tau, am incercat numai ce sa ascult o melodie de la suicide silence si am crezut ca o sa am infarct, eu cred ca uneori limitele nu trebuie intrecute, dar alegerea e a ta.
Si eu ascult rock tatal meu asculta si el rock vechi iar eu modern Cred ca tatalui tau nu ii place Melyn Maison fiindca il considera un tip drogat.Asa zice tatal meu dar nu e nimic grav. Daca iti plac asa mult ascultai
Buna Sincer, pana acum nu am mai auzit ca un parinte sa nu isi lasa copilul sa asculte ce muzica ii place, mai spuneam daca ascultai manele, sau stiu eu. Parerea mea este sa ii spui tatalui tau asa:Tata am 14 ani, cred ca este varsta perfecta si este un normal ca eu sa ascult ce muzica ma linisteste si imi place, nu imi poti impune chestia asta.Adica pana mea, ce fac..ascult muzica, pana la urma nu depinde ce muzica, daca tie iti place.In concluzie, trebuie sa il faci pe taicatu` sa inteleaga de ce esti atras de muzica asta.Si poate va intelege.Cheers.
Sunt de parere ca trebuie sa il asculti pe tatal tau pentru ca el iti vrea binele si stie ce e mai bine pentru tine, el are experienta de viata pe cand tu, la 14 ani, crezi ca tot ce zboara se mananca