| xanonim1998x a întrebat:

Am 15 ani, iar iubitul meu 20.Nu avem de gand sa facem prostii(sex),dar parintii nu au incredere in noi, parintii mei adica.Si am dori sa mergem la Mare noi 2 si familia lui.Problema e ca parintii mei nu ma lasa! Si imi doresc nespus de mult sa merg! Spuneti-mi ce sa fac!

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai bine e sa discutati cu parinti vostri.
e cam complicata treaba...
Banuiesc ca si tu daca ai fi parinte tot asa ai face...

| AnneღU a răspuns:

Cheama-i pe parintii lui si pe el la tine pentru a vorbi cu familia ta! Sa-i asigure ca nu se va intampla nimic rau. Si ar fi bine sa fii mai deschisa fata de parinti, sa fii prietena cu mama ta, pentru ca ei sa poata avea mai multa incredere in tine! Funda puppy dog eyes?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba chiar aveti de gand sa va f...i dea binelea.ce prostie poate fi cand gem toate proastele pe la tembeliziuni de placere cracanate de toti cocalarii, aratandu-va cat e de bine si cat de fericiti sant ei.atat de fericiti ca la 2 saptamani se si despart.si bubuie ziarele ca desfacuta lu cutare si-a pus-o cu selalalt.pai dupa mare bat pariu ca n-o sa mai fiti impreuna.si nici tu fata.vei fi femeie daca nu oi fi deja.vaaaiii ce tare.

| Djlsghtnquuw a răspuns:

Pai ar trebui sa vorbeasca parintii lui cu ai tai, asa i-ar convinge. Spune-le ca te pot suna oricand, ca sa ii linistesti.

| deeah2elen a răspuns:

Este cam mare prietenul tau si nu cred ca iti vei convinge sa mergeti toti, dar poti merge tu cu prietenul tau la un strand!

| Zenithf a răspuns:

Sunteti tineri, si sangele la varsta voastra e "fierbinte". Stiu parintii tai ce stiu, si vor sa te fereasca de multe belele. Este un risc foarte mare sa se intample prostii, chiar daca voi nu mergeti cu intentia asta. Sau sunteti voi gata sa va asumati orice risc, si responsabilitatea ce survine dupa vreun "accident"?